Kontaktirajte nas

Zabava

Drama se nadaljuje: Še ena znana Slovenka spregovorila in priznala, da jo je sram

Objavljeno

V redu

Med znanimi slovenskimi obrazi je zavladala jeza. Kaj se dogaja?

Nekdanji slovenski Sanjski moški Gregor Čeglaj, ki se trenutno nahaja v ZDA, se je odločil, da bo brez dlake na jeziku spregovoril o znanih slovenskih osebah. Pred kratkim se je lotil spletnih vplivnežev, izpostavil je Janija in Tejo Jugovic ter Katarino Benček. Že pred tem je komentiral mnoge druge znane, med njimi je bila tudi Ana Pusovnik, ki se je sedaj javila preko svoje Instagram zgodbe. Med drugim je zapisala: »Ok, zdaj na tem mestu se javljam, da povem, da me je SRAM! Sram me je, da sem vržena v koš “influencerjev”. Vso blatenje, poniževanje in sovražni govor NE PODPIRAM! Ne razumem vsega tega blatenja in poniževanja, ki ga med drugim spremljajo otroci in si jemljejo nas za vzgled. Na ta nivo se ne bi in ne bom spuščala. Sama sem v šoku in mi je žal, da se to dogaja.«

Malo kasneje pa je dodala še: »Bom dodala, da se jst zavedam, da sem »javna osebnost« in da prave zasebnosti ne bom mela več.  Ampak, zadnje čase pa gre vse že preko mej. S kom se družin, kje sem na kavici, kje spim in kje hodim ob svojem prostem času, se tiče samo mene … lahko počnem, kar želim in se tudi glede tega ne mislim opravičevati in komer koli polagati računov.«

Se strinjate z njenimi besedami?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Tak šok čaka tekmovalce! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega najbrž ni pričakoval nihče.

Letošnja Kmetija bo šok tako za gledalce, kot tudi za tekmovalce, ki si zagotovo niso predstavljali, da se bodo za glavno nagrado borili v takšnih razmerah.

“Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« so razkrili na POP TV in dodali še: »Kmetija tokrat ne bo moderna, gledalci in tekmovalci se bodo vrnili k bolj tradicionalni verziji kmečkega življenja. Prekmursko ravnino je zamenjala zahtevna in hribovita dolenjska pokrajina, ki je ekipi močno otežila delo, saj so vse elemente postavili povsem na novo.”

Kaj pa pravi producentka resničnostnega šova Kmetija Marija Kuljanin?

»»Največja razlika je, da bomo letos posestvo še bolj izkoristili, gledalci pa bodo videli številne nove objekte, ki se nahajajo na različnih delih posestva. Vsak od objektov krije nov kreativni zaplet, ki bo kmetijo naredil najzanimivejšo do sedaj.«

Dragi gledalci, napeto bo!

Letošnja Kmetija (foto: POP TV)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sta se Lina in Aljaž (Kmetija) res razšla? Lina je sklenila povedati resnico …

Objavljeno

V redu

Avtor

Mnogi se sprašujejo ali se je parček res razšel …

Že dolgo nismo zasledili nobene skupne objave, v šovu Kmetija pa sta Lina in Aljaž gledalcem kazala, kako silna je njuna ljubezen. Kaj pa danes? Sta še skupaj?

Preko družbenih omrežij se je namreč šušljalo, da najbrž nista več, saj že dolgo ni bilo nobene skupne fotografije. Morda je tudi zato simpatična Lina sklenila, da pomiri vse radovedneže in v svojo Istagram zgodbo objavi dokaz, ki bo pomiril mnoge.

»Tega moškega zelo ljubim,« je zapisala poleg fotografije, na kateri sta srečna skupaj.

Instagram zgodba

Privoščimo! Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znani Slovenki odšteli skoraj tri tisočake za dopust, doživeli pa šok

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so bile daleč od resničnega. To vas bo zelo šokiralo.

Zelo priljubljeni Slovenki, spletni vplivnici Mateja Hojnik in Vita Starman, ki sta na Instagramu znani pod imeni Mama kuha in Ljubki dom, sta svojim številnim sledilcem pokazali realnost dopusta. Rezervirali sta dopust v kampu Miran, vnaprej plačali vsaka po 1400 evrov za mobilno hišico, obljubljali so sanjski dopust, z družinama pa sta prispeli … v dotrajan kamp, ki je bolj podoben gradbišču, kot čemurkoli drugemu. A zabavni Štajerki nista izgubili smisla za humor, kljub vsemu sta se odločili, da bo dopust poln smeha in zabave.

Njun humoren odziv so hitro opazili tudi številni drugi spletni vplivneži, ki jima čestitajo, da sta tako dobro sprejeli situacijo in iz nje potegnili najboljše.

»Cena ene te studio hiške je 200 evrov na dan, za ta lux smo torej plačali cca 1400 evrov po familiji,« je zapisala Vita. Celotno njuno dogodivščino boste našli tukaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals