Kontaktirajte nas

Zabava

Drama se nadaljuje: Še ena znana Slovenka spregovorila in priznala, da jo je sram

Objavljeno

V redu

Med znanimi slovenskimi obrazi je zavladala jeza. Kaj se dogaja?

Nekdanji slovenski Sanjski moški Gregor Čeglaj, ki se trenutno nahaja v ZDA, se je odločil, da bo brez dlake na jeziku spregovoril o znanih slovenskih osebah. Pred kratkim se je lotil spletnih vplivnežev, izpostavil je Janija in Tejo Jugovic ter Katarino Benček. Že pred tem je komentiral mnoge druge znane, med njimi je bila tudi Ana Pusovnik, ki se je sedaj javila preko svoje Instagram zgodbe. Med drugim je zapisala: »Ok, zdaj na tem mestu se javljam, da povem, da me je SRAM! Sram me je, da sem vržena v koš “influencerjev”. Vso blatenje, poniževanje in sovražni govor NE PODPIRAM! Ne razumem vsega tega blatenja in poniževanja, ki ga med drugim spremljajo otroci in si jemljejo nas za vzgled. Na ta nivo se ne bi in ne bom spuščala. Sama sem v šoku in mi je žal, da se to dogaja.«

Malo kasneje pa je dodala še: »Bom dodala, da se jst zavedam, da sem »javna osebnost« in da prave zasebnosti ne bom mela več.  Ampak, zadnje čase pa gre vse že preko mej. S kom se družin, kje sem na kavici, kje spim in kje hodim ob svojem prostem času, se tiče samo mene … lahko počnem, kar želim in se tudi glede tega ne mislim opravičevati in komer koli polagati računov.«

Se strinjate z njenimi besedami?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta zelo znana Slovenka vstopa v nov resničnostni šov, ki prihaja

Objavljeno

V redu

Avtor

Zagotovo ste jo prepoznali tudi vi in ostali brez besed …

Na male televizijske zaslone se kmalu vrača šov Poroka na prvi pogled. Druga sezona slovenske različice pa poleg dveh novih strokovnjakinj, prinaša tudi zelo znan obraz resničnostnih šovov. Ena izmed nevest bo namreč kandidatka, ki smo jo vsi že gledali v dveh različnih slovenskih šovih.

Planet TV imen še ne razkriva, so pa v posnetku pokazali nekaj obrazov nevest in ženinov in razkrili nekaj imen. Iz posnetka, ki ga boste našli na portalu Planet TV je razvidno, da bosta sodelovala ženina po imenu Blaž in Žan, ter nevesti, po imenu Jasmina in Anita.

Zgodilo naj bi se šest porok, v eksperiment tako vstopa šest ženinov in šest nevest, med njimi je tudi znana Slovenka, ki jo boste prav tako videli na posnetku.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals