Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Šok: Zaradi te objave Rebeko Dremelj napadla sledilka

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka se je morala zagovarjati. Preberite, kaj je odgovorila sledilki.

Znana slovenska pevka Rebeka Dremelj je pred časom preko družbenih omrežij razkrila, da si vzame čas za svoji hčeri. Najprej odide na izlet  s prvo, nato pa se enako posveti še drugi. Deklici, Šajana in Sija, si tako ustvarjata nepozabne spomine skupaj z mamico.

Svojim spletnim sledilcem je pevka pokazala čudovite fotografije, ki so nastale na enemu takšnih izletov, poleg pa pripisala: »Tole je nekaj, kar toplo priporočam vsakemu staršu. Ena na ena z otrokom … nekam! Tudi če samo na kavo v sosednji lokal! Midve sva si sicer provoščili malo več. Nobenih distrakcij, samo ti in tvoj otrok. Tako sva šli lansko leto, s Šajano za dve noči na Gardsko jezero in v gardaland, s Sijo pa na morje , letos pa sva ga s Šajano pičili na Vrbsko jezero, pa minimundus, pa na Dunaj…in vse kar lahko rečem je, da imam super otroka in da sem res ponosna na njiju! Ustvarimo si vsako leto nepozaben spomin, ki zaključi v fotoknjigi in zagotovo za vedno v srčku! »

A kaj, ko se je zaradi tega morala zagovarjati. Kot poročajo Slovenske novice, je ena izmed njenih sledilk Rebeko okarala: »Glede na to, da si rekla, da si vsako leto vzameta čas samo za vaju … Kako, misliš, se bo počutila tvoja mlajša hči, ko bo slišala za to? Jaz mislim, da to ni pošteno do drugorojenke.«

Pevka ni ostala tiho, takoj je rešila ta nesporazum in odgovorila: »Glede na to, da sta se oglasili dve obsojajoči, naj povem, da greva tudi s Sijo vsako leto kam. Letos v Aqualand! Prosim, ne obsojajte brez podlage.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals