Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 26. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 26/08/2020

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj lahko pričakujemo danes.

“Optimizem je tisti, ki nas drži nad vodo in vodi v pozitivno smer.”

Današnji dan nam bo prinesel precej nemira, saj bomo bolj kot običajno občutljivi, raztreseni, željni miru in tišine. Malo bolj bomo nagnjeni k učenju in duhovni rasti. Do tega nas lahko privedejo nepredvidene okoliščine, ki nam jih zakuha usoda.

Danes najbolje storimo, da se posvetimo sebi, svojemu delu in da delamo sami. Dan ni primeren za načrtovanje, sodelovanje, za sklepanje pogodb o sodelovanju in za odločanje o poslovnih partnerstvih. Pametno se je izogibati dvomljivim poslom. Želje po napredku in uspehu podprimo z modrostjo duhovnih učiteljev in z vero, da bo vse dobro. Prav nič hudega ni, če kakšne stvari pustimo nedokončane. Jutri je nov dan.

Danes se je pametno vprašati po smiselnosti in namenu našega početja. Kaj je tisto, kar nam resnično nekaj pomeni v naših materialnih prizadevanjih? Ali bi bilo pametno kaj spremeniti, narediti drugače, opustiti? Poglejmo na okoliščine iz vseh možnih perspektiv.

Ne razsipati z denarjem danes. Pomanjkanje denarja in finančne skrbi začnemo reševati s spreminjanjem prepričanj o denarju in z izobraževanjem. Ne bi nam škodilo, če preberemo kakšno poučno knjigo na to temo.

Premiki so nujnost. Če iščemo nove poti, poiščimo nekoga kompetentnega za pogovor o tem. Kdor išče, ta najde. Prav danes.

Notranje napetosti je pametno sproščati sproti. Včasih sprehod v naravi ne zadostuje. Zapodimo se v tek ali v kakšen klanec, da predihamo skrbi in notranje stiske. Ko gredo vse stvari »v maloro«, nam ostane Dih.

To je opis splošnega vpliva dneva. V kakšni meri se dotakne nas pa je odvisno od števil v numerološkem izračunu vsakega posameznika.

Miren dan vam želim danes. Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com