Numerološka analiza imena: Mark

  • Avtor: Asya
  • 26/09/2020

Ime Mark je vibracija števila 9, ki vlada izjemni osebni moči, uporu, boju, energiji, pogumu, medicini, literaturi in jeklu.

Mark je bojevnik, ki vsem hoče pokazati, da je rojen zmagovalec. V še tako težkih okoliščinah vztraja, saj je prepričan, da bo premagal vse ovire. Enostavno ne odneha. Je tudi zelo hiter in zato mnogokrat nepremišljen.

Mark  v sebi nosi veliko sočutja in razumevanja in tudi veliko željo v življenju početi, narediti, ustvariti nekaj velikega. Rad  bi spremenil svet na bolje in pomagal vsem živim bitjem na planetu. Najsrečnejši je, če sledi svojemu notranjemu klicu in živi svojo vizijo, če vsaj v določenem obdobju svojega življenja popotuje po svetu in morda celo zaživi skupaj z ljudmi v daljnih krajih. V tujini je srečnejši in poklicno, karierno uspešnejši kot v domovini. Največja sreča v ljubezni ga čaka prav v tujini.

Vpliv števila imena je odvisen od ujemanja števil  v numerološki sliki posameznika.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com