Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 26. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 26/09/2020

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kakšna sobota se nam obeta.  

“Prižigajte svoja čustva, izražajte se in bodite ustvarjalni pri svojem delu.”

Današnji dan je namenjen ustvarjalnosti, izražanju čustev, družabnosti. Prebudite željo po tkanju pristnih stikov in svobodnemu izražanju. 

Število 26 je število poslovnosti, ki zahteva previdnost. Lahko prinese težave z zakonodajo, težave v poslovnem partnerstvu zaradi izgub, bankrota, goljufije, prikrivanj, spletk,…. Izogibati se je potrebno dvomljivim poslom in finančnim tveganjem. Sklepanje poslovnih partnerstev in medsebojnih dogovorov danes ne pride v poštev. Delajte in ustvarjajte sami: nove stvari ali na nov način. Prepustite se svojim ustvarjalnim navdihom, pokažite čustva, izrazite sebe in z veseljem delajte. Finančno boste napredovali, a počasi in s trdim delom.

Težave se znajo pojaviti tudi v partnerskih zvezah. Zaradi posvečanja materialnim zadevam, bo manjša pozornost posvečena čustvenim platem življenja.

Danes boste delali z večjim veseljem, bolj kot običajno vas bodo zanimale velike »stvari«, veliki posli, povezani z zemljiško posestjo, politiko, odvetništvom. Lahko se prebudijo zanimanja za izume na različnih področjih: v zdravstvu, sodstvu, financah, časnikarstu,…povsod, kjer bi lahko olajšali delo.

Vaše želje po uspehu podprite z vero, da bo vse dobro in poslužite se modrosti duhovnih učiteljev. Uspešnejši boste, če boste združili materialni in duhovni vidik življenja. Dobro se je zavedati namena, s katerim nekaj počnete. Vprašajte se tudi, kaj je tisto, kar vam resnično nekaj pomeni v vaših. Ne izgubite upanja.

Ne pozabite na to, da je najpomembnejše vaše zdravje. Med delom se redno sproščajte, da zaradi tesnobe ne bo čustvenih eksplozij, ki se znajo s časom poznati tudi na telesnem zdravju!

Bodite pristni. Zanimiv in sproščen dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com