Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Prijetno presenečenje: Bo član skupine Čuki postal očka?

Objavljeno

V redu

Skupino Čuki sestavljajo štirje postavni mladeniči, med njimi pa sta tudi Jernej Tozon in Miha Novak. Oba sta še brez otrok, Miha sicer ima družino, njegova srčna izbranka Mina ima hči Leilo iz prejšnjega razmerja, s katero se Miha odlično razume. Pred kratkim pa se je njihova družina povečala za še enega člana, dobili so pasjega mladička, ki so se ga neizmerno razveselili.

Včeraj pa sta Jernej in Miha na družbeno omrežje Instagram dodala fotografijo, na kateri držita dudo. »Hm?,« pa je vse, kar sta navihana člana skupine Čuki zraven pripisala in tako pustila svoje številne oboževalce brez odgovora, kaj se dogaja. Je na poti dojenček ali pa morda nova pesem? Mnogi oboževalci se sprašujejo, kaj sta s fotografijo želela povedati. Eni tako čestitajo Jerneju, ker naj bi postal očka, spet drugi menijo, da bo očka postal Miha, tretji pa so prepričani, da prihaja nova pesem skupine Čuki.

Karkoli že sledi, bomo zagotovo izvedeli zelo kmalu.

View this post on Instagram

Hm??

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Umrl je legendarni televizijski voditelj, ki smo ga nekoč poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Med gledalci je bil zelo priljubljen.

V 92. letu starosti je umrl zelo priljubljeni urednik, novinar in televizijski voditelj Aleksandar Saša Zalepugin.

Vzrok smrti naj bi bila možganska kap, ki jo je doživel pred nekaj tedni in zaradi katere je bil sprejet v bolnišnico v Zagrebu.

Novico o smrti je preko družbenega omrežja objavila njegova soproga Tihana Harapin Zalepugin. Ta je zapisala: »Zbogom, duša moja, moje vse – čakaj me.«

Televizijski voditelj je bil zelo priljubljen med gledalci, v 70. in 80. letih je vodil zabavni oddaji Nedjeljom popodne in Sastanak bez dnevnog reda na zagrebški televiziji.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals