Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Ali Aljaž le izpolnjuje navodila svoje Line?

Objavljeno

V redu

Takšno taktiko je ubrala mlada Lina, vas je to presenetilo?

V šovu Kmetija je mlad in zaljubljen parček, Lina in Aljaž. Vse se zdi, da je Aljaž v devetih nebesih, ker ima njeno naklonjenost, vse bolj pa se kaže tudi njen značaj. Mnogi gledalci že namigujejo, da je morda prav Lina tista, ki v ozadju ščuva Aljaža in mu daje navodila. Vedno je on tisti, ki odgovarja na glas, pove svoje mnenje, Lina pa poleg njega le molči. Ali Aljaž le izpolnjuje njen načrt? Je mlada Lina pretkana in dobro ve, kako do zmage?

Po areni v dvoboju je pred kamero spregovorila o Nini in dejala tudi, da bo ona naslednja, ki bo letela ven. Zmotilo jo je namreč dejstvo, da sta z Janom postala prijatelja in zato je velika možnost, da jo imenuje za novo glavo družine.

»Naslednji teden bo pa itak letela ven, bomo mi poskrbeli za to,« je bila odločna Lina.

Hm, le zakaj ji je kar naenkrat trn v peti?

Foto: POP TV

Zabava

Kaj se dogaja na Kmetiji? Takšnih hudih groženj nismo vajeni. So šli tokrat predaleč?

Objavljeno

V redu

Avtor

V resničnostnem šovu Kmetija je zelo napeto. Tekmovalci so pod hudim stresom, taktizirajo, igrajo, lažejo, zavajajo in celo – grozijo.

Takšnih in drugačnih skrivnostnih sporočil, nekateri jim pravijo kar grožnje, je vse več.

Najprej je pismo in strupeno mušnico na svoji postelji našla Nina. Ta sumi, da za vsem stoji Lina, a se je razkrilo, da temu ni čisto tako. Pismo je napisala in mušnico odtrgala Karin.

»Sedaj samo še čakamo na vrhunec večera, da ona to vidi, pa da vidimo reakcijo,« je v kamero povedala Karin potem, ko je sporočilo in mušnico položila na Ninino posteljo.

Nina nad dobljenim ni bila pretirano pretresena. »Sprejemam izziv,« je mirno dejala in dodala še: »Ali je bila to grožnja ali pa želijo začeti igrati igro.«

Ni pa edina, ki je dobila nekoliko strašljivo sporočilo. Deležna ga je bila tudi Romana, ki pa ni sprejela najbolje. Majda je obesila njenega medvedka in ji pustila sporočilo.

»Romana je taka dvolična oseba, ampak si bo malo zamislila,« je dejala Majda.

Kako se bo na obešenega medveda odzvala Romana in zakaj je Majda jokala, bomo izvedeli kmalu …

Mušnico in pismo je Nini nastavila Karin. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Med tekmovalci je tudi dvojni agent. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Le kdo izmed tekmovalcev je tako pretkan, da je kar dvojni agent in tega nihče ne opazi?

Vsak igra svojo igro, vsak izmed njim si želi glavne nagrade, to je 50 tisoč evrov. Tudi zato imajo eni takšno in drugi drugačno taktiko. Katera bo prava, bomo izvedeli ob koncu šova.

Anže pa je ubral popolnoma svojo pot. Čeprav je v hiški v gozdu, pa je prepričan, da z dobro taktiko še vedno lahko daleč pride. Zato je dvojni agent.

Zvečer se je dobil z Aljažem in mu omenil, da si Ambrož želi, da bi šla v dvoboj in nato prišla k njemu v hiško Nina. Aljaž je potrdil, da to že ve in da Nina ne bo druga dvobojevalka.

Zakaj je Anže to povedal Aljažu?

»Jaz tukaj delujem kot dvojni agent med Ambrožem pa Aljažem. Vsak od njiju mi delno zaupa, pa z vsakim od njiju sem tudi tekmec,« je pojasnil Anže v kamero in dodal še: »Ta igra je dosegla kritično točko napetosti!«

Je Anžetova igra tista, ki ga bo privedla do glavne nagrade?

Anže je izbral svoj način taktiziranja. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kaj je s svojim videzom naredila Sonja Plešnar iz šova Ljubezen po domače. Vam je všeč?

Objavljeno

V redu

Avtor

Rada ima spremembe, to njeni sledilci in spletni prijatelji že dobro vedo …

Sonjo Plešnar lahko trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, kjer se je pokazala kot pozitivna in nasmejana ženska.

Vsi, ki jo spremljajo preko družbenih omrežij, pa tudi dobro vedo, da je Sonja vedno brezhibno urejena, naličena, da ima rada spremembe. Tako je bila pred časom črnolaska, nato svetlolaska, rada pa ima tudi bolj modne odtenke las. Spodaj si lahko pogledate nekaj njenih zadnjih fotografij, ki dokazujejo, da ima Sonja rada tudi odtenke roza na svojih laseh.

Vam je všeč?

View this post on Instagram

A post shared by Sonja Plešnar (@sonjaplesnar3081)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals