Kako si mnoge ženske povečujejo ustnice?

Povečevanje ustnic je v zadnjem obdobju eden izmed najbolj priljubljenih lepotnih popravkov. A če ste menili, da gre za lepotno operacijo, temu še zdaleč ni tako. Priljubljen lepotni poseg namreč zajema povečavo volumna ustnic z razgradljivimi dermalnimi polnili, ki vizualno spremembo ustvarijo za obdobje časovnega okvirja od treh do 12 mesecev.

S kakšnim polnilom se poveča volumen ustnic? Med najbolj zanesljiva dermalna polnila sodi hialuronska kislina (hialuron). Gre za povsem naravno sestavino našega telesa, ki omogoča popolnoma varno uporabo. V kolikor seveda obiščete strokovno usposobljeno osebje in ne lepotnih salonov s sumljivo nizkimi cenami.

Ob takšnih ponudbah je seveda modro preveriti ozadje, se seznaniti s kakšnim polnilom postopajo in preveriti rezultate doslej opravljenih posegov. Nemalokrat se namreč pripeti, da razočarane stranke iščejo pomoč pri strokovno usposobljenemu zdravstvenemu osebju, saj so bile deležne ponesrečene izvedbe, kot so denimo obilne račje ustnice.

Foto: Shutterstock

Lepotni poseg ni zahteven, poteka približno 30 minut, tekom katerih se polnilo z drobnimi vbodi aplicira v ustnice oziroma področja, ki jih želimo poudariti. Ob izvedbi je lahko prisoten boleč občutek, ki pa je seveda odvisen od praga bolečine posameznice. Medtem ko mnoge uporabnice opisujejo izkušnjo kot povsem nebolečo, druge pojasnjujejo, da je bil zanje postopek boleč in neprijeten.

Foto: Shutterstock

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com