Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Nik

Numerološka analiza imena: Nik

Ime Nik ima vibracijo števila 8, ki je materialno število. Nik stremi k uspehu na materialnem področju, privlači ga individualnost, poslovni svet, politika, odvetništvo.

Nik je avtoritativen, odločen, ambiciozen, fokusiran na svoje cilje. Malenkosti ga toliko ne zanimajo, saj so motilci na poti njegovega uspeha. Materialne dobrine in statusni simboli so mu najpomembnejši. Mu pa misli zelo pogosto uhajajo v preteklost. Če le-te na smatra za ok., mu predstavlja breme in gre zato težje naprej. Prav tako ga upočasnjujejo prepričanja, da življenje predstavljajo eno samo garanje, žrtvovanje in napori.

Navzven deluje hladno, saj prikriva čustva. Tudi počuti se bolj kot ne, osamljenega.  A, ko ga ljudje bolje spoznajo, ugotovijo, da je nežen in prijazen.

Zanj je zelo pomembno, s kakšnimi ljudmi je obkrožen v otroštvu. Lahko je zelo uspešen, če ima primerno vzgojo in podporo: torej, s kakšnimi informacijami o življenju se hrani. Če je obkrožen le z materialnimi, mu manjka duhovna plat življenja. Osmica se prevrne, ko je uravnotežena. Nik za svoj uspeh potrebuje duhovno in materialno ravnovesje.

Vpliv tega števila je odvisen od ostalih števil v numerološkem izračunu posameznika.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya