Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 26. 10. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 26. 10. 2020

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj lahko pričakujemo na današnjo nedeljo.

“Razmišljajte o svojih željah in ne o svojih strahovih.”

Današnji dan zaznamuje vpliv dveh materialnih števil: števila 26 in 1 (seštevek vseh cifer današnjega datuma). Dan zahteva avtoritativno vedenje, individualnost, ustvarjalnost, novitete, drugačne pristope, postavitev temeljev novim ambicijam. Zadovoljstvo in uspeh bosta sledila v primeru sledenja željam po uspehu in samopotrjevanju.

Število 26 je število poslovnosti, ki pa zahteva previdnost. Lahko prinese težave z zakonodajo, težave v poslovnem partnerstvu zaradi izgub, bankrota, goljufije, prikrivanj, spletk,…. Izogibati se je potrebno dvomljivim poslom in finančnim tveganjem. Sklepanj poslovnih partnerstev in medsebojnih dogovorov danes ne pride v poštev. Delajte in ustvarjajte sami: nove stvari ali na nov način.

Težave se znajo pojaviti tudi v partnerskih zvezah. Zaradi posvečanja materialnim zadevam, bo manjša pozornost posvečena čustvenim platem življenja.

Danes boste delali z večjim veseljem, bolj kot običajno vas bodo zanimale velike »stvari«, veliki posli, povezani z zemljiško posestjo, politiko, odvetništvom. Lahko se prebudijo zanimanja za izume na različnih področjih: v zdravstvu, sodstvu, financah, časnikarstu,…povsod, kjer bi lahko olajšali delo.

Vaše želje po uspehu podprite z vero, da bo vse dobro in poslužite se modrosti duhovnih učiteljev. Uspešnejši boste, če boste združili materialni in duhovni vidik življenja. Dobro se je zavedati namena, s katerim nekaj počnete. Vprašajte se tudi, kaj je tisto, kar vam resnično nekaj pomeni v vaših materialnih prizadevanjih. Ne izgubite upanja, uspeli boste na samostojen način, z delavnostjo in duhovno modrostjo.

Ne pozabite pa na to, da je najpomembnejše vaše zdravje. Med delom se redno sproščajte, da zaradi tesnobe ne bo čustvenih eksplozij, ki se znajo s časom poznati tudi na telesnem zdravju!

Uspešen dan v vaših materialnih prizadevanjih vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

foto: shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya