Connect with us

Glasba

Na koncert Massima Savića z virtualno vstopnico

Objavljeno

on

10 kupcev virtualnih vstopnic se bo po koncertu družilo v zaodrju na virtualnem meet&greet-u!

Massimo tudi tokrat premika meje – v prodaji so vstopnice za virtualni obisk koncerta!

Vstopnice za Massimov koncert 10. decembra v koncertni dvoranii Vatroslav Lisinski, so skoraj že razprodane a  priljubljen glasbenik je za poslušalce, ki v Zagrebu ne bodo mogli uživati v glasbenem spektaklu, pripravil čudovito presenečenje.

Virtualna vstopnica omogoča edinstven dogodek v udobju domačega okolja!

Prisluhnite Massimovem pozdravu za slovenske poslušalce: https://we.tl/t-bYaqcT7bDZ

Skrbno izbrana ekipa kamermanov, režiserjev in mojstrov odrskih luči bo skrbela, da bodo  gledalci doma dobili pristen občutek konbcerta prav tak kot bi sedeli v dvorani.

»Počaščen sem, da sem dobil priložnost ustvarjanja še ene lepe glasbene zgodbe. Sodelovati v takšnem pionirskem dogodku je edinstveno doživetje tudi zame. Veselim se koncerta pred gledalci v dvorani Lisinski in prav enako se veselim koncerta pred gledalci, ki bodo doma. Pripravili smo poseben šov. Kamere, luči, režija, zvok in vsi dodelujoči mojstri bomo poskrbeli, da bodo vsi uživali v vrhunskem spektaklu. Virtualni gledalci bodo priča zgodovbinskemu dogodku. Takšni elementi, ki nas združujejo v virtualnem svetu so glede na situacijo pri nas kot tudi v svetu, so prihodnost našega življenja, saj lahko le na tak način prenesemo glasbo svojim poslušalcem,« je povedal Massimo. Več o pripravah na koncert: https://bit.ly/2J26gYh

Massimo pa je pripravil še eno presenečenje za vse kupce vitualnih vstopnic. Deset srečnih izbrancev, bo lahko sodelovalo tudi na virtualnem ‘meet and greet-u’ po koncertu v živo iz zaodrja in tako bodo lahko poklepetali z izjemnim in enim najbolj priljubljenih glasbenikov v regiji.

Virtualne vstopnice so na voljo, po ceni 13.23 eur (100 hrvaških kun) na povezavi: https://bit.ly/2VaUKNfk

En klik in že ste na koncertu – vstop na koncert ni bil še nikoli udobnejšiOb zaključku nakupa na mail prejmete povezavo za neposreden vklop virtualnega koncerta na katerem boste uživali brez maske, brez distance, v družbi najbližjih ali sami ob najljubših prigrizkih in pijači, kot vam je najljubše, saj je to #koncertnatvojnačin.

Vabljeni tudi na FB dogodek: https://bit.ly/3pZh8Hd

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals