Kontaktirajte nas

Glasba

Na koncert Massima Savića z virtualno vstopnico

Objavljeno

V redu

10 kupcev virtualnih vstopnic se bo po koncertu družilo v zaodrju na virtualnem meet&greet-u!

Massimo tudi tokrat premika meje – v prodaji so vstopnice za virtualni obisk koncerta!

Vstopnice za Massimov koncert 10. decembra v koncertni dvoranii Vatroslav Lisinski, so skoraj že razprodane a  priljubljen glasbenik je za poslušalce, ki v Zagrebu ne bodo mogli uživati v glasbenem spektaklu, pripravil čudovito presenečenje.

Virtualna vstopnica omogoča edinstven dogodek v udobju domačega okolja!

Prisluhnite Massimovem pozdravu za slovenske poslušalce: https://we.tl/t-bYaqcT7bDZ

Skrbno izbrana ekipa kamermanov, režiserjev in mojstrov odrskih luči bo skrbela, da bodo  gledalci doma dobili pristen občutek konbcerta prav tak kot bi sedeli v dvorani.

»Počaščen sem, da sem dobil priložnost ustvarjanja še ene lepe glasbene zgodbe. Sodelovati v takšnem pionirskem dogodku je edinstveno doživetje tudi zame. Veselim se koncerta pred gledalci v dvorani Lisinski in prav enako se veselim koncerta pred gledalci, ki bodo doma. Pripravili smo poseben šov. Kamere, luči, režija, zvok in vsi dodelujoči mojstri bomo poskrbeli, da bodo vsi uživali v vrhunskem spektaklu. Virtualni gledalci bodo priča zgodovbinskemu dogodku. Takšni elementi, ki nas združujejo v virtualnem svetu so glede na situacijo pri nas kot tudi v svetu, so prihodnost našega življenja, saj lahko le na tak način prenesemo glasbo svojim poslušalcem,« je povedal Massimo. Več o pripravah na koncert: https://bit.ly/2J26gYh

Massimo pa je pripravil še eno presenečenje za vse kupce vitualnih vstopnic. Deset srečnih izbrancev, bo lahko sodelovalo tudi na virtualnem ‘meet and greet-u’ po koncertu v živo iz zaodrja in tako bodo lahko poklepetali z izjemnim in enim najbolj priljubljenih glasbenikov v regiji.

Virtualne vstopnice so na voljo, po ceni 13.23 eur (100 hrvaških kun) na povezavi: https://bit.ly/2VaUKNfk

En klik in že ste na koncertu – vstop na koncert ni bil še nikoli udobnejšiOb zaključku nakupa na mail prejmete povezavo za neposreden vklop virtualnega koncerta na katerem boste uživali brez maske, brez distance, v družbi najbližjih ali sami ob najljubših prigrizkih in pijači, kot vam je najljubše, saj je to #koncertnatvojnačin.

Vabljeni tudi na FB dogodek: https://bit.ly/3pZh8Hd

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

V redu

Avtor

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

V redu

Avtor

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Udarna mednarodna glasbena zasedba The Parlophonics nam predstavlja svoj novi single “These Days”

Objavljeno

V redu

Avtor

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kake mednarodne glasbenike, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.


Tokrat vam predstavljamo The Parlophonics, alternativno rock skupino, ki ustvarja odličen Power pop/rock, čeprav člani zasedbe še nikoli niso sodelovali skupaj v “skupnem prostoru”. Skupina se dejansko še nikoli ni sestala v živo.


Če kaj, je razdalja med člani zasedbe le še povečala originalnost zvoka skupine, ki temelji na klasičnem britanskem popu in rocku iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja.

Člani skupine, ki so hkrati tudi avtorji pesmi Robert Horvath (kitare, bas), Fernando Perdomo (kitare, bobni) in Hugh Macdonald (vodilni glas, klaviature) so leta 2021 izdali svoj prvenec A Day in The Life. Gre za čudovit nabor melodičnih izvirnih skladb, ki so ga med pandemsko zaporo posneli na daljavo, tako da so si prek spleta pošiljali datoteke.

Roberta Horvatha je osamljenost v času pandemije navdihnila, da je posnel in končno objavil nekaj pesmi, ki jih je pisal vse življenje. Za projekt je angažiral Fernanda Perdoma (kitarista skupine “Echo in the CanyonJakoba Dylana) in Hugha Macdonalda (Fairhazel) in trije glasbeniki so na daljavo razvili kemijo, ki osvetli vse, kar igrajo.

Skupino so primerjali z Beatli, Oasis in Paulom Wellerjem, vendar pa je v resnici preveč edinstvena, da bi jo lahko opisali s tako preprostimi besedami.

Prvenec skupine The Parlophonics, album A Day in the Life, je bil 20. avgusta 2021 v digitalni obliki izdan na Apple Music, Spotify in Google Play. Fizične izdaje so na voljo od 20. novembra 2021, ravno pravočasno za praznično sezono in za tiste, ki želijo zgoščenko dodati v svojo zbirko. Album je k tej mednarodni skupini pritegnil svetovno občinstvo in to zasluženo. Ljubitelji izvrstno napisanega pop/rocka morajo takoj odkriti skupino The Parlophonics. Tega še ne veste, vendar bodo fantje zagotovo vaša nova najljubša skupina.

Opis ni na voljo

The Parlophonics lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih:
Facebook: https://www.facebook.com/Parlophonics
https://www.instagram.com/parlophonics/
https://twitter.com/parlophonics

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals