Kontaktirajte nas

Glasba

Na koncert Massima Savića z virtualno vstopnico

Objavljeno

V redu

10 kupcev virtualnih vstopnic se bo po koncertu družilo v zaodrju na virtualnem meet&greet-u!

Massimo tudi tokrat premika meje – v prodaji so vstopnice za virtualni obisk koncerta!

Vstopnice za Massimov koncert 10. decembra v koncertni dvoranii Vatroslav Lisinski, so skoraj že razprodane a  priljubljen glasbenik je za poslušalce, ki v Zagrebu ne bodo mogli uživati v glasbenem spektaklu, pripravil čudovito presenečenje.

Virtualna vstopnica omogoča edinstven dogodek v udobju domačega okolja!

Prisluhnite Massimovem pozdravu za slovenske poslušalce: https://we.tl/t-bYaqcT7bDZ

Skrbno izbrana ekipa kamermanov, režiserjev in mojstrov odrskih luči bo skrbela, da bodo  gledalci doma dobili pristen občutek konbcerta prav tak kot bi sedeli v dvorani.

»Počaščen sem, da sem dobil priložnost ustvarjanja še ene lepe glasbene zgodbe. Sodelovati v takšnem pionirskem dogodku je edinstveno doživetje tudi zame. Veselim se koncerta pred gledalci v dvorani Lisinski in prav enako se veselim koncerta pred gledalci, ki bodo doma. Pripravili smo poseben šov. Kamere, luči, režija, zvok in vsi dodelujoči mojstri bomo poskrbeli, da bodo vsi uživali v vrhunskem spektaklu. Virtualni gledalci bodo priča zgodovbinskemu dogodku. Takšni elementi, ki nas združujejo v virtualnem svetu so glede na situacijo pri nas kot tudi v svetu, so prihodnost našega življenja, saj lahko le na tak način prenesemo glasbo svojim poslušalcem,« je povedal Massimo. Več o pripravah na koncert: https://bit.ly/2J26gYh

Massimo pa je pripravil še eno presenečenje za vse kupce vitualnih vstopnic. Deset srečnih izbrancev, bo lahko sodelovalo tudi na virtualnem ‘meet and greet-u’ po koncertu v živo iz zaodrja in tako bodo lahko poklepetali z izjemnim in enim najbolj priljubljenih glasbenikov v regiji.

Virtualne vstopnice so na voljo, po ceni 13.23 eur (100 hrvaških kun) na povezavi: https://bit.ly/2VaUKNfk

En klik in že ste na koncertu – vstop na koncert ni bil še nikoli udobnejšiOb zaključku nakupa na mail prejmete povezavo za neposreden vklop virtualnega koncerta na katerem boste uživali brez maske, brez distance, v družbi najbližjih ali sami ob najljubših prigrizkih in pijači, kot vam je najljubše, saj je to #koncertnatvojnačin.

Vabljeni tudi na FB dogodek: https://bit.ly/3pZh8Hd

Glasba

Raay in Marjetka Vovk sporočila, da sta presrečna

Objavljeno

V redu

Avtor

Par sta tako zasebno kot tudi na glasbenem področju in očitno jima povsod gre več kot odlično.

Priljubljeni duo Maraaya, ki ga sestavljata zakonca Marjetka Vovk in Aleš Vovk – Raay, imata velik razlog za slavje. Njuna pesem Dobr’ gre, očitno res zelo dobro gre v ušesa, saj je trdno zasidrana na prvem mestu SLO TOP 50.

»UAAAAAU!! 🤘🤘🌞 Ne zgodi se velikokrat! 🥳🥳Največkrat predvajana pesem pri nas med vsemi skladbami je najina DOBR’ GRE! Presrečna, ponosna, na polno motivirana in hvaležna do neba!❤️❤️❤️Hvala vsem! ,« sta ob uspehu njune pesmi, ki je prehitela tudi tuje izvajalce na družbeno omrežje Instagram zapisala glasbenika. Navdušenja seveda nista skrivala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Petar Grašo sredi Splita v objemu zaljubljene temnolaske

Objavljeno

V redu

Avtor

A le v videospotu za pesem, ki sta jo ustvarila velikana hrvaške glasbene scene, Petar Grašo in Tonči Huljić. Združila sta moči in čez noč osvojila srca v regiji.     

“Inamorana” je nova uspešnica Tončija Huljića in Petra Graše. Po desetih letih sta glasbenika, ki sklepata tesno prijateljstvo, spet združila moči in ustvarila hit. 

Petar, ki komaj čaka novi album je dejal: “Tončijev projekt Madre Badesse sem vzljubil že ob prvem poslušanju in vesel sem, da sem bil in sem ostal del te zgodbe. Nisem glasbenik, ki je nagnjen k duetom, a sodelovanje s Tončijem je že dolgo ni uradno sodelovanje ampak globoka prijateljska naveza, gre torej za skupno idejo dveh prijateljev “.

Inamorana, zaljubljena je lepa in melanholična pesem, a tudi lepa zgodba o minevanju časa in o potrebi po zaljubljenosti” razlaga Tonči in nadaljuje: “Grašin album je trenutno v končni fazi in ker sva v studiu nenehno skupaj, sem vsake toliko zapel, kar sem mu napisal in s tem stvar pokvaril, on pa je na vsak način hotel zapeti nekaj, kar sem napisal zase in tako sva se našla na pol poti “.

Velikana hrvaške glasbene scene, Petar Grašo in Tonči Huljič si delita tudi ljubezensko zgodbo v videospotu, ki so ga posneli v starem delu čudovitega Splita.

Foto: Croatia Records

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Nino Ošlak: “Treba je živeti tukaj in zdaj”

Objavljeno

V redu

Avtor

Nino Ošlak predstavlja svežo uspešnico ‘KO SI Z MANO‘ in svoj že 15. video, ki je, kot pravi akademski glasbenik, pravi ‘mali’ glasbeni film.

Nino Ošlak po 3 samostojnih albumih in številnih radijskih uspešnicah, zdaj predstavlja novo, energično pesem ‘KO SI Z MANO‘. Za živahno skladbo, z Ninovim značilnim elektro-pop zvokom, je glasbenik posnel prav poseben videospot. Skupaj z ekipo režiserja Luka Blatnika je video podoba nastajal skoraj leto dni, snemali pa so v vseh letnih časih. 

Pesem ‘KO SI Z MANO‘ nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Za tiste trenutke, ki nam v življenje vlivajo barve, nam ustavljajo čas…“o novi pesmi pravi Nino.

Pevec, avtor in producent, ki piše glasbo tudi za druge glasbene kolege, verjame, da je to ena njegovih najboljših pesmi v karieri. Zato si je še toliko več časa vzel za pripravo video-zgodbe, ki pa je pravzaprav pravi ‘mali’ glasbeni film:

Nisem še snemal produkcijsko tako velikega video projekta in sem zelo vesel, da nam je uspelo. Kljub drugačnim časom in razmeram. Snemali smo skoraj 20 dni, malo v prestolnici, na Gorenjskem, Štajerskem… Vedno znova sem presenečen koliko lepote premore naša lepa dežela. Vsakdanje trenutke veselja, sreče ob malih pozornostih, smo ujeli v res lepo glasbeno-video zgodbo nove pesmi KO SI Z MANO“.

Foto: Tilen Klinc

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO