Numerološka analiza imena: Vojko

  • Avtor: Asya
  • 26/11/2020

ima vibracijo števila 23, ki je eno najsrečnejših števil v numerologiji. Vojku zagotavlja uresničevanje izjemnih, velikih idej, vendar mora v to vložiti veliko truda in vztrajnega dela. Pot ni lahka, spoprijeti se mora tudi z materialnimi problemi. S časom lahko postane nekdo, ki je korak pred svojim časom in ki z veseljem predaja svoje znanje in izkušnje drugim. Zelo verjetno je, da na svoji življenjski poti v celoti spremeni način prehrane, življenjski slog, verovanje, mesto bivanja, identiteto,…. Uspeh mu je zagotovljen. Pri tem mu najbolj pomagata sposobnost hitre presoje in odlični stiki z ljudmi. Priložnosti vidi na vsakem koraku, pripravljen je tvegati in sposoben je zaslužiti denar na najbolj neobičajne in domiselne načine. Vojko je preprost, praktičen, vdan družini in tudi skupnosti. Privlačijo ga lepota in višji ideali. Najpomembneje zanj je, da posluša svojo intuicijo, upošteva le lastne zamisli. Nasveti drugih ga vodijo v težave, propad in žalost.

Seštevek števila 23 je 5, ki je število veselja, svobode, brezskrbnosti, hitrega razmišljanja, sprememb, akcije, gibanja, družabnosti, komunikacije, tehnologije in trgovine. Vojku so namenjena potovanja, denar, vzpon v karieri, stiki z ljudmi. Zaščito pa mu prinaša nadzor. Brez tega ne gre!

Vpliv števila v imenu ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya