Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 26. 11. 2020

  • Avtor: Asya
  • 26/11/2020

Dobro jutro, dober , dragi ljubitelji numerologije! Pred nami se že skoraj nasmiha vikend, poglejmo, na katerih področjih si danes lahko še posebej polepšamo dan.

»Meni pripada sreča: zaslužim si ljubezen in izobilje vsega dobrega!«

Današnji dan je pod vplivom dveh števil, ki si malce nagajata med seboj, nam pa otežujeta življenje.

Število 26 daje energičnost in podjetnost, prebuja željo do velikih poslov ter zanimanje za izumiteljstvo in znanstveno delo na področju zdravstva, sodstva, financ, založništva,.. Predstavljajte si preprostega, iskrenega, srčnega podjetnika, znanstvenika ali izumitelja, ki ves svoj čas in energijo z veliko vnemo in predanostjo vlaga na področje svojega zanimanja.  Zagotovo se kdo med vami prepozna v opisu.  

Danes storite korak naprej, prenehajte pretirano skrbeti – to je gonilo za materialnimi uspehi danes, prenehajte se prilagajati in podrejati ter sklepati kompromisov sami s seboj in z drugimi.

Vzemite si več časa za družino in nujno poskrbite za čustveno plat življenja. Če boste vi srečni, bodo tudi partner in otroci.

Če ste poslovnež, NE sklepajte poslovnih partnerstev z nikomer, tudi z zakoncem ne!

Strogo se izogibajte dvomljivim poslov. V vašem delovanju in poslovanju mora biti vse jasno, čisto in zakonito!

Če ne bi bilo pandemije, bi zapisala, da pojdite v družbo in se zabavajte. Takole bom zapisala: sprostite se! Našli boste načine.

Vaša numerologinja

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya