Kontaktirajte nas

Zabava

Test osebnosti: Kaj najprej zagledate na tej sliki?

Objavljeno

V redu

Tisto, kar najprej opazite na sliki, razkriva vašo osebnost.

Če ste najprej zagledali ženski obraz, to pomeni …

Ste optimistični in si nenehno želite doživljati nove stvari. Imate bujno domišljijo in ste velik avanturist. Ste spontani in radi počnete stvari, pri katerih vam ni potrebno razmišljati. Radi ste v krogu ljudi, ki jih zanima umetnost, ste kreativni in inteligentni. Ste tudi plemeniti in zelo velikodušni.

Radi pomagate drugim, znate se poistovetiti s čustvi drugih. Nekateri pa napačno razumejo vašo dobroto in menijo, da je to znak vaše slabosti. A ni res. Ste zelo močna oseba.

Če ste najprej zagledali roko, to pomeni …

Ste zelo uravnoteženi in mirni. Ste zelo tolerantni in znate poslušati druge in sprejemate drugačen način razmišljanja brez kritiziranja. Radi pomagate drugim, to vas navdaja s srečo. Ne marate arogance. Ste zelo inteligentni, včasih ste radi tudi sami, čeprav imate tudi družbo zelo radi.

Nekateri menijo, da ste zelo hladni in da drugih ne cenite, a to ni res.

Če ste najprej zagledali gozd, to pomeni …

Ste oseba, ki je polna pozitivne energije. Ste spontani in avanturistični. Dobro veste, kaj si v življenju želite in prav nič in nihče vam tega ne more preprečiti. Za vas beseda nemogoče ne obstaja. Imate zelo močan karakter in ste dobro pripravljeni na soočanje z vsemi vrstami neugodnostmi.

Ste globoki mislec in takoj najdete rešitev za težave, ki se pojavijo. Že po naravi ste vodja, je pa res, da včasih stvari zakomplicirate, ker želite ugoditi vsem. Ste zelo marljivi in zato tudi uspešni v svojem delu.

Vir: lifelive.eu

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zabava

Zakaj je Tihana v resnici pristala v šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

Simpatična Tihana se pravzaprav sploh ni prijavila v resničnostni šov Ugodno oddam sina.

Tihana Slavić, ki jo je Elvis Vaupotić izbral izmed vseh kandidatk, ki so se potegovale za njegovo srce, v resici niti pomislila ni na to, da bi sodelovala v kakšnem resničnostnem šovu. »To ni bila moja ideja, da postanem del tega šova. Moja sestra Ivana je imela prste vmes, ona je tista, ki je sprožila razvoj dogodkov,« je za hrvaške medije pojasnila Tihana in dodala, da je potem, ko so jo klicali iz produkcije, pristala, da pride na kasting.

»Sprva nisem želela pristati na sodelovanje. Kasneje so me pritegnili s konceptom šova, za katerega se je izkazalo, da je drugačen, kot sem pričakovala,« je razkrila svetlolaska. Čeprav ji sami kaj takega nikoli ne bi padlo na misel, je po končani izkušnji ocenila, da ji bo pustolovščina ostala v prekrasnem spominu.

Elivis in Tihana

»Bilo je super spoznati vse te ljudi, sodelovati v takšni produkciji, biti del vsega tega, saj sem spletla prijateljstva, ki mi bodo za vedno ostala v spominu,« je povzela misel na šov Tihana, ki pa pravi, da kljub lepemu vtisu, izkušnje ne bi več ponovila, saj ni takšen tip osebe, da bi ji godilo izpostavljanje, prav tako se ne počuti dobro, ko jo ljudje prepoznavajo na ulici.

Foto: Nova TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Petar Grašo priznal: ” Ta ženska iz mene naredi moškega!”

Objavljeno

V redu

Avtor

Mateja je iz Petra Graše naredila moškega, je to nova ženska v njegovem življenju? 

Frizerka Mateja je iz Petra Graše naredila moškega. Tako se bere zapis, ki ga je Petar delil na svojem FB profilu. 

Najprej nujno kava, potem hecanje in pogovor, potem pa striženje, umivanje in vse, kar sledi in tako že 16 let . Zlate roke moje Mateje Lopac uredijo mojo pričesko in me naredijo moškega” pravi Petar in doda srčke in smeškote. 

Ni nova, to počne že 16 let. Kljub karanteni se eden najbolj spoštovanih in tudi zaželenih moških pri nas in v regiji uredi kot je treba. Še dobro, da je to delil, saj ga občinstvo, predvsem ženske že zelo pogrešajo.

Prvo obavezno kava, pa zezenje i razgovor, a nakon toga šišanje, pranje i sve šta slijedi 😊 tako već 16 godina.. Zlatne ruke moje Mateje Lopac slažu moju frizuru i čine od mene čovjeka😄❤️😄

Objavil/a Petar Grašo dne Torek, 26. januar 2021

 

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Hana Rodić je javno priznala to

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je posnetek in priznala …

Instagram vplivnica in izbranka Sanjskega moškega Hana Rodić, ki ji na družbenem omrežju Instagram sledi več kot sto tisoč sledilcev, je še vedno v središču pozornosti. Mnogi menijo, da je popolna, brez napake, kot lutka iz izložbe.

Rodićeva objavlja fotografije, ki dosegajo vrhunsko število všečkov, sem ter tja pa preseneti tudi s posnetki. Tokrat je objavila Tiktok posnetek, na katerem pa v hudomušnem tonu priznavala, da je ljubosumna.

View this post on Instagram

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official)

In kaj se sicer v zadnjem času dogaja z lepotico, ki se je udeležila že kar nekaj resničnostnih šovov? Kot je pred časom dejala, je še vedno v središču pozornosti in ima nenehne zasledovalce, ki jih zanima, kaj počne in kako. Pravi tudi, da so med njimi žal takšni, ki vedo celo več o njej kot ona sama …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO