Kontaktirajte nas

Zabava

Test osebnosti: Kaj najprej zagledate na tej sliki?

Objavljeno

V redu

Tisto, kar najprej opazite na sliki, razkriva vašo osebnost.

Če ste najprej zagledali ženski obraz, to pomeni …

Ste optimistični in si nenehno želite doživljati nove stvari. Imate bujno domišljijo in ste velik avanturist. Ste spontani in radi počnete stvari, pri katerih vam ni potrebno razmišljati. Radi ste v krogu ljudi, ki jih zanima umetnost, ste kreativni in inteligentni. Ste tudi plemeniti in zelo velikodušni.

Radi pomagate drugim, znate se poistovetiti s čustvi drugih. Nekateri pa napačno razumejo vašo dobroto in menijo, da je to znak vaše slabosti. A ni res. Ste zelo močna oseba.

Če ste najprej zagledali roko, to pomeni …

Ste zelo uravnoteženi in mirni. Ste zelo tolerantni in znate poslušati druge in sprejemate drugačen način razmišljanja brez kritiziranja. Radi pomagate drugim, to vas navdaja s srečo. Ne marate arogance. Ste zelo inteligentni, včasih ste radi tudi sami, čeprav imate tudi družbo zelo radi.

Nekateri menijo, da ste zelo hladni in da drugih ne cenite, a to ni res.

Če ste najprej zagledali gozd, to pomeni …

Ste oseba, ki je polna pozitivne energije. Ste spontani in avanturistični. Dobro veste, kaj si v življenju želite in prav nič in nihče vam tega ne more preprečiti. Za vas beseda nemogoče ne obstaja. Imate zelo močan karakter in ste dobro pripravljeni na soočanje z vsemi vrstami neugodnostmi.

Ste globoki mislec in takoj najdete rešitev za težave, ki se pojavijo. Že po naravi ste vodja, je pa res, da včasih stvari zakomplicirate, ker želite ugoditi vsem. Ste zelo marljivi in zato tudi uspešni v svojem delu.

Vir: lifelive.eu

Zabava

Kmetija: Manja ima zaradi tega težave s svojim fantom! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Je v resni zvezi, a ima zaradi tega hude težave. Se vam zdi to prav?

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija, Manja Šernek, je s svojimi spletnimi sledilci preko Instagram zgodbe odkrito spregovorila o svojem fantu. Priznala je, da je v resni zvezi, a da ima težave. »Moje življenje je en tak vlak smrti,« je zavzdihnila in pojasnila: »Moj fant noče biti na socialnih medijih, noče biti v medijih nasploh.«

To je za Manjo zagotovo kar velika težava, saj se sama preživlja prav s tem, je namreč ustvarjalka vsebin na družbenih omrežjih.

»Vi vsi ste moje življenje in ogromno delam na družbenih omrežjih, to je moja služba in se mi zdi, da to je kar razlog za ogromno prepirov. Hoče, da skrivava eden drugega,« je še pojasnila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tako je bila nekoč videti Aneta (Kmetija) Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjamete, da je bila Aneta Andollini, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, nekoč videti takole?

Ena izmed tekmovalk letošnjega šova Kmetija je tudi Aneta Andollini, ki je vstopila kot izzivalka in si je morala svoje mesto med tekmovalci pošteno priboriti. Mnogi gledalci pa so bili veseli, ko so videli, da bo tekmovala tudi letos, saj menijo, da zna popestriti dogajanje.

Odkar pa je tekmovalka postala resničnostna zvezdnica, pa se je povečalo tudi število sledilcev, ki jih ima na Instagramu. In prav tam smo našli fotografijo, ki je nastala leta 2016 in ki razkriva, kako je bila takrat videti Aneta.

Mi smo zares očarani nad njeno lepoto! Se vam zdi, da ji je njena hči zelo podobna?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Manja Šernek razkriva takšno resnico o šovu Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega enostavno ne boste mogli verjeti …

Ena izmed najbolj priljubljenih tekmovalk letošnjega šova kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o šovu Kmetija ter o šovu Ljubezen po domače, saj se je udeležila obeh.

Na vprašanje, kateri šov ji je bil boljši, je odgovorila, da je bila to zagotovo Kmetija, pa četudi so bili pogoji veliko težji. »Je več drame, več stvari se dogaja,« je pojasnila.

»Pri Kmetiji je bolj naporno. Ješ samo tisto, kar si pridelaš oziroma, kar dobiš na tržnici. Pri Ljubezni po domače ješ pice, naročiš hrano na dom, ker imaš telefon,« je razkrila Manja.

Je pa razkrila zanimivost šova Ljubezen po domače. »Pri šovu Ljubezen po domače je recimo plus, da se zelo kratek čas snema. Mislim, da smo bili en teden tam.«

Lahko verjamete, da je vse posneto v tako kratkem času? Mi smo presenečeni.

Manja v šovu Ljubezen po domače.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals