Domov Življenjski Stil Hrvatice pokupile seksualne igračke

Hrvatice pokupile seksualne igračke

Na Hrvaškem izjemen porast prodaje seksualnih igračk.

V času »lockdowna« zaradi novega koronavirusa, je nakup seksualnih igračk pri sosedih močno narastel.  Sicer sramežljive Hrvatice so tako povečale prodajo vibratorjev in drugih seksualnih igračk za 120 % v primerjavi z lanskim letom. 

Najverjetneje je razlog pravzaprav praktičen in hkrati gre za ogledalo družbe, ne pa za to, da bi korona rušila tabuje. Avanture za eno noč, partnerji samo za spolnost, poročeni partnerji za seks, naveličanost in konec strasti, kriza v zakonu, ki jo trenutno stanje zaradi skrbi, stresa, strahu, le še poglobi.

V glavnem gre za spletno prodajo, saj je tako  nakup res intimen. Tudi pakiranje za dostavo je tako, da naročnice ne izda. Gre torej za naraščajoči trend.

Igralka Dakota Johnson

Da je spolno zdravje človekova pravica, meni tudi Dakota Johnson

Pred kratkim se je igralka Dakota Johnson, hči filmskih igralcev Melanie Griffith in Dona Johnsona,  pridružila kreativni ekipi in investirala v podjetje, ki je specializirano za spolni wellness. “Spolno zdravje je temeljna človekova pravica,” pravi Dakota, ki bo s svojimi predlogi in idejami prispevala k proizvodnji novih izdelkov za dobro počutje in upa, da bodo na voljo čim več ženskam.

Foto: Pixabay.com