Domov Zabava Gospodinja je za čiščenje pralnega stroja uporabila tableto za pomivalni stroj. Rezultati...

Gospodinja je za čiščenje pralnega stroja uporabila tableto za pomivalni stroj. Rezultati so sesuli Facebook!

Gospodinje v Angliji so skoraj sesule Facebook po tem, ko se je neka gospodinja na svojem Facebook profilu pohvalila, kako je uspešno očistila svoj pralni stroj in to na čisto enostavni način. Uporabila je tabletko za pomivanje posode v pomivalnem stroju. 

Dotična gospodinja se je v pisanju skupine Moms Who Clean pohvalila, kako je s tabletami za pomivalni stroj uspela očistiti svoj pralni stroj umazanije. V svoj pralni stroj, pred vročim ciklom, namreč enostavno vrže tabletko za čiščenje posode.

Čez nekaj trenutkov so njen trik posnemale tudi ostale mame in se vključile v razpravo, koliko tabletk katara doda v svoj pralni stroj, prav tako pa so delile svoje fotografije. 

Gospodinje so delile svoje rezultate čiščenja pralnega stroja

Neka gospodinja je komentirala, da ne more verjeti, koliko umazanije je v resnici bilo v njenem pralnem stroju in da je naravnost zgrožena, da je lahko sploh prala perilo v tako umazanem stroju.

Druga mama je delila video posnetek vode, ki je postala zelo umazana po tem, ko je v stroj vrgla nekaj tabletk za čiščenje posode. Dodala je še, da je prej sicer za čiščenje stroja uporabljala kis, ampak da ta ni dal želenega učinka.

Rezultati čiščenja so bili grozljivi

Kaj meni vi? Ste že kdaj svoj pralni stroj očistili s tabletkami za pomivanje posode? 

Foto: Moms who clean/Facebook