Domov Zanimivosti Tožba: Severina je spet v velikih težavah

Tožba: Severina je spet v velikih težavah

Bo morala izplačati 70 tisoč kun?

Jutri naj bi na sodišču v Zagrebu potekala obravnava glede tožbe, ki jo je aprila lani sprožila sinova učiteljica, ki od pevke Severine zahteva 70 tisoč kun.

Zaradi incidenta, ki se je zgodil oktobra 2019, ko je Severina učiteljici očitala, da je sina zaprla v sobo ter ga psihično in fizično maltretirala, je omenjena učiteljica vložila tožbo in od pevke zahteva 70.000 kun oziroma približno 10.000 evrov, poročajo hrvaški mediji.

Spomnimo, o domnevni zlorabi sina je Severina govorila na tiskovni konferenci pred začetkom turneje oktobra 2019, poudarila je, da ima večje težave in obtožila sinovo šolo, da v njej maltretirajo njenega sina. Po besedah pevke so učitelji malega Aleksandra za dve uri zaklenili v šolo in mu niso dovolili, da bi šel domov s Severininim možem Igorjem Kojićem

Bo morala plačati 70 tisoč kun? (DAMIR KRAJAC/CROPIX)

Dejala je: “v mojem življenju se dogajajo zelo težke stvari glede na situacijo z mojim otrokom in možem. V petek se je v šoli zgodil incident, kamor hodi moj otrok, učitelji so ga zaprli v šolo, ga vlekli in fizično poškodovali, dve uri so imeli zaprtega, niso pustili, da ga prevzame moj mož, ker sama osebno nisem mogla priti ponj .”

Dodala je še, da je napisala opravičilo, ker sama zaradi poškodbe ni mogla ponj, a vendar ga možu niso želeli izročiti, namesto tega je bil zaprt v šoli. 

Le mesec dni po tem incidentu, je Severina izgubila spor z Milanom Popovićem, otrokovim očetom, sodišče je namreč  izdalo začasni ukrep in odločilo, da mora otrok živeti pri očetu, istega dne pa je morala sina predati Popoviću. Takrat je bil izdan začasni ukrep, ki traja še danes, da otrok živi s srbskim tajkunom ter, da oče samostojno skrbi za otrokovo zdravje in šolanje.

Foto: Tomislav Kristo/ CROPIX