Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako bo Kim Kardashian vnovčila svojo ločitev

Objavljeno

V redu

Resničnostna zvezda je izgubila potrpljenje za vse norosti reperja Kanyeja Westa in nekaj mesecev pred sedmo obletnico njunega zakona vložila zahtevo za ločitev, o kateri bo posnela resničnostni šov in z njim dobro zaslužila.

Le nekaj mesecev pred praznovanjem sedme obletnice poroke je najbolj znana ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian (40) vložila zahtevo za ločitev od reperja Kanyeja Westa (43). V njej želi skupno skrbništvo nad njunimi otroki – sedemletnim Northom, petletnim Saintom, triletnim Chicagom in dveletnim Psalmom, njeni prijatelji pa trdijo, da se ne namerava mirno ločiti, brez prepirov glede delitve premoženja. Par je namreč pred pravljično poroko v Firencah leta 2014 podpisal predporočno pogodbo, zato je znano, po katerih pravilih se bo delilo bogastvo v višini 2,2 milijardi dolarjev, od tega 1,3 v lasti Kanyeja Westa. A to še ne pomeni, da Kim z razpadom zakona ne bo zaslužila – podpisala naj bi radodarno pogodbo s televizijsko mrežo Hulu za novo oddajo, katere glavna tema bo ločitev. Njenemu kmalu nekdanjemu možu, ki trpi zaradi bipolarne motnje, ta ideja ni všeč, zato so se njegove reakcije doslej izkazale za precej nepredvidljive.

Kim se je osamosvojila in izgubila potrpljenje zaradi njegovih norosti, zamer, predsedniške kampanje in tvitov. Žalostna je, a pripravljena iti naprej. Težave v njunem zakonu so trajale dolgo in naredila je vse, kar je bilo v njeni moči, da bi ga rešila.

Toda zadnji žebelj v krsti njunega zakona je bil zabit lani poleti, ko je reper, ki je zadnja leta obseden z vero in ima celo svojo mašo, kandidiral za predsednika ZDA. Nato je Kim na predvolilnem shodu v Južni Karolini obtožil nezvestobe in javnosti razkril, da bi kmalu splavila njunega prvega otroka. Nato je na Twitterju zapisal: “Poskušam se ločiti, odkar je Kim v Waldorfu spoznal Meeka” – aludira, da ga je žena prevarala z reperjem Meekom  Millom, s katerim se je sestala, da bi razpravljala o skupni humanitarni akciji.

To je bila kaplja čez rob. Potem je z otroki ostala v njihovem velikem dvorcu v vrednosti 60 milijonov dolarjev v Los Angelesu, on pa se je preselil na svoj ranč v Wyomingu. Čeprav se ji je javno opravičil, verjetno pod pritiskom njene družine, se ni več hotel vrniti v njihov dom v Los Angelesu. Kim tudi to ni pomagalo, da je z zasebnim letalom odpotovala v Wyoming in ga prosila, naj se spametuje. Paparaci so posneli njen jokajoč obraz, ko sta se pogovarjala v avtu, a očitno solze niso pomagale.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO