Domov Zabava Ljubezen po domače: Mija razkrila, kako šokirana je bila nad dejanjem svojega...

Ljubezen po domače: Mija razkrila, kako šokirana je bila nad dejanjem svojega kandidata

O tem je sedaj spregovorila in pojasnila, česa se je najbolj bala.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače smo spoznali simpatično Mijo Rovtar, ki je pred leti ovdovela in si želi ponovno spoznati moškega, ki bi jo dopolnjeval. Med njenimi kandidati pa je tudi njen sosed Lovro Gregorš, ki pa je že takoj od začetka trn v peti drugemu kandidatu Milanu Stojniću. Ta je odkrito dejal, da bi se ga rad znebil, Lovru je dejal celo podgana, kar je presenetilo tudi marsikaterega gledalca.

Kako pa je na vse skupaj gledala Mija?

MIja je priznala, da je bila šokirana nad Milanovimi besedami. (posnetek zaslona)

»Bila sem šokirana, kaj takega seveda nisem niti najmanj pričakovala. Sem miroljubna in se trudim v vsaki osebi videti najlepše in najboljše,« je za naš portal pojasnila Mija in dodala, da se ni želela vmešavati v ta pogovor in v njihove spore. »Naj se zmenijo sami, sem se odločila v tistem trenutku,« je opisala svoja občutja ob pogovoru, ko so prišli na njen dom še preostali trije kandidati in ki ni bil prijeten za Lovra, saj ga je Milan zmerjal s podgano.

»Seveda sem se bala, kako bo reagiral Lovro. Bala sem se, da bo užaljen,« je še priznala. A kot smo videli, de simpatični sosed besedni napad sprejel mirno.

Bo Milan stopnjeval svojo taktiko ali bo odnehal? Prihajajo novi deli šeste sezone in kmalu bo vse jasno.

Takoj ko je prišel, je Milan napadel Lovra. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo