Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Mija razkrila, kako šokirana je bila nad dejanjem svojega kandidata

Objavljeno

V redu

O tem je sedaj spregovorila in pojasnila, česa se je najbolj bala.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače smo spoznali simpatično Mijo Rovtar, ki je pred leti ovdovela in si želi ponovno spoznati moškega, ki bi jo dopolnjeval. Med njenimi kandidati pa je tudi njen sosed Lovro Gregorš, ki pa je že takoj od začetka trn v peti drugemu kandidatu Milanu Stojniću. Ta je odkrito dejal, da bi se ga rad znebil, Lovru je dejal celo podgana, kar je presenetilo tudi marsikaterega gledalca.

Kako pa je na vse skupaj gledala Mija?

MIja je priznala, da je bila šokirana nad Milanovimi besedami. (posnetek zaslona)

»Bila sem šokirana, kaj takega seveda nisem niti najmanj pričakovala. Sem miroljubna in se trudim v vsaki osebi videti najlepše in najboljše,« je za naš portal pojasnila Mija in dodala, da se ni želela vmešavati v ta pogovor in v njihove spore. »Naj se zmenijo sami, sem se odločila v tistem trenutku,« je opisala svoja občutja ob pogovoru, ko so prišli na njen dom še preostali trije kandidati in ki ni bil prijeten za Lovra, saj ga je Milan zmerjal s podgano.

»Seveda sem se bala, kako bo reagiral Lovro. Bala sem se, da bo užaljen,« je še priznala. A kot smo videli, de simpatični sosed besedni napad sprejel mirno.

Bo Milan stopnjeval svojo taktiko ali bo odnehal? Prihajajo novi deli šeste sezone in kmalu bo vse jasno.

Takoj ko je prišel, je Milan napadel Lovra. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals