Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč iskreno spregovoril o tem, kako se počuti

Objavljeno

V redu

Nekdanji radijski in televizijski voditelj Marko Potrč se je oglasil preko družbenega omrežja Instagram in svojim sledilcem zapisal nekaj besed.

Marko Potrč se s svojo družino še vedno nahaja na Švedskem, kdaj se bo vrnil nazaj v Slovenijo, ni znano. Je pa iskreno povedal, da mu Švedska ne predstavlja doma.

Pozdrav s Švedske 🇸🇪 iz enega meni precej ljubih mest. Res je, da ni dom, a je najboljši približek temu bi rekel. Se pa ne bi branil tako sproščenega vikenda tudi doma. Čeprav je to na žalost kar precej oddaljeno. Ne samo po cestnih kilometrih…

Spoštujmo se, radi se imejmo in s tem v mislih začnimo skupaj delati na čim hitrejšem povratku v normalnost kot jo recimo imajo ljudje tukaj. A počnimo to s spoštovanjem različnih pogledov, mnenj, prepričanj in tako, da bo sprejemljivo za vse,« je zapisal in delil tudi nekaj fotografij, s katerimi je pokazal utrip mesta.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, Renata Bohinc pokazala, koga tako ljubeče objema

Objavljeno

V redu

Avtor

Bivša žena Primoža Peterke je objavila fotografijo, ki pove več kot tisoč besed.

Nekdanji model in mis Slovenije Renata Bohinc, se preko družbenega omrežja Instagram vse bolj uveljavlja tudi kot spletna vplivnica. Njene objave imajo iz dneva v dan več všečkov.

Zadnja fotografija, ki jo je objavila, je seveda privabila številne poglede, na njej je s svojim pasjim prijateljem, za katerega je že pred časom priznala, da jim pomeni zelo veliko in da ga obravnavajo kot družinskega člana.

»Objem je vreden več, kot tisoč besed. ZAK,« je pripisala poleg fotografije, s katere se ljubeče smehlja.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals