Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska vplivnica pokazala svoje novo telo

Objavljeno

V redu

Zamrzovanje maščob je uspelo, Ella Dvornik je prezadovoljna z novim telesom.

Da je zagovornica estetskih posegov, 30-letna blogerka Ella Dvornik, hči pokojnega glasbenika Dina Dvornika, ni nikoli skrivala. Za svoj okrogli rojstni dan se je namreč odločila, da si bo privošči kar tri estetske postopke. Konec lanskega leta si je ‘likala’ čelo z babybotoxom in povečala ustnice z dermalnimi polnili, konec leta je opravila “coolsculpting” hladilno oblikovanje ali zamrzovanje maščob, nato pa je prišel čas za tretma s krvno plazmo imenovanim tudi  vampirski lifting obraza. Ker so minili skoraj štirje meseci od ohlajevanja, ki je povzročilo med ljudmi, njenimi sledilci največ reakcij, je Ella pokazala fotografije z rezultati.

‘Šlo je vse, kar me je motilo po drugi nosečnosti’ je ob video posnetku zapisala Ella, v katerem je iz več zornih kotov pokazala povsem raven trebuh. Sodeč po njenem nasmehu je prezadovoljna s svojim novim-starim videzom. Mimogrede, tega rezultata se je veselila, podrobnosti o istem postopku pa je prvič razkrila pred dobrim mesecem dni. 

Ella je ob objavah prosila vse nasprotnike estetskih posegov, lepotnih popravkov, da preskočijo njene objave in ne komentirajo. “Če gledate to in ste oseba, ki ne podpira kozmetičnih postopkov, nedostojanstvenega staranja, če vas to moti ali spodbuja jezo, se ne strinjate s tem in ne podpirate drugih, ta video ni za vas in vas bo zelo razburil in jaz bi bila res zelo vesela, če vas to moti, da ne komentirate”. 

Pred zamrzovanjem

Po zamrzovanju

foto: Instagram

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals