Connect with us

Zanimivosti

Slovenska vplivnica pokazala svoje novo telo

Published

on

Zamrzovanje maščob je uspelo, Ella Dvornik je prezadovoljna z novim telesom.

Da je zagovornica estetskih posegov, 30-letna blogerka Ella Dvornik, hči pokojnega glasbenika Dina Dvornika, ni nikoli skrivala. Za svoj okrogli rojstni dan se je namreč odločila, da si bo privošči kar tri estetske postopke. Konec lanskega leta si je ‘likala’ čelo z babybotoxom in povečala ustnice z dermalnimi polnili, konec leta je opravila “coolsculpting” hladilno oblikovanje ali zamrzovanje maščob, nato pa je prišel čas za tretma s krvno plazmo imenovanim tudi  vampirski lifting obraza. Ker so minili skoraj štirje meseci od ohlajevanja, ki je povzročilo med ljudmi, njenimi sledilci največ reakcij, je Ella pokazala fotografije z rezultati.

‘Šlo je vse, kar me je motilo po drugi nosečnosti’ je ob video posnetku zapisala Ella, v katerem je iz več zornih kotov pokazala povsem raven trebuh. Sodeč po njenem nasmehu je prezadovoljna s svojim novim-starim videzom. Mimogrede, tega rezultata se je veselila, podrobnosti o istem postopku pa je prvič razkrila pred dobrim mesecem dni. 

Ella je ob objavah prosila vse nasprotnike estetskih posegov, lepotnih popravkov, da preskočijo njene objave in ne komentirajo. “Če gledate to in ste oseba, ki ne podpira kozmetičnih postopkov, nedostojanstvenega staranja, če vas to moti ali spodbuja jezo, se ne strinjate s tem in ne podpirate drugih, ta video ni za vas in vas bo zelo razburil in jaz bi bila res zelo vesela, če vas to moti, da ne komentirate”. 

Pred zamrzovanjem

Po zamrzovanju

foto: Instagram

Zanimivosti

Vesela novica: Nuša Lesar je postala mamica! Vse to je razkrila o porodu

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar je postala mamica …

Televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki smo jo spremljali v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je svojim sodelavcem sporočila veselo novico. Postala je mamica, njen prvorojenec pa se je rodil nekaj po 18. uri. Lesarjeva je dodala, da je pravi »svetovec«, saj je ob tej uri sama vodila informativno oddajo.

Kot še razkrila portal 24ur.com se je s partnerjem sina razveselila že 31. maja.

Voditeljici so čestitali iz uredništva, sovoditelj Gregor Trebušak je dejal: “Za Nušo se zdaj začenja najlepša in najbolj odgovorna naloga, ki se nikoli ne neha. Ponuja pa, ob malo manj spanja in precejšnji utrujenosti, en kup nepozabnih trenutkov in verjetno poln telefon fotografij. Naj uživa. vse še prehitro mine.”

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Bine Volčič odprl vrata svoje nove hiše. Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli, v kakšni vili živi Bine Volčič, boste ostali brez besed …

Eden najboljših kuharskih mojstrov pri nas, Bine Volčič, ki je tudi sodnik v kuharskemu šovu MasterChef, se je pred kratkim s svojo družino preselil na Goričko, kjer ustvarja svojo novo gastronomsko zgodbo.

Da se pripravlja res nekaj posebnega, je razvidno tudi iz fotografij, ki jih dodaja na družbeno omrežje, preko objav razkriva delčke svoje čudovite vile, ki je zares dih jemajoča.

»Po enem letu, odkar smo se preselili v “zeleni mir” Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje – midva s Katarino mu rečeva kar “4×4”, saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje “najdražje”). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo je razkril v eni izmed objav in s tem potrdil, da se pripravlja nekaj zares posebnega.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znano Slovenko na zadnjo pot pospremili številni znani obrazi

Published

on

Pred dnevi je odjeknila žalostna novica, da se je poslovila priljubljena slovenska tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar.

Pred dnevi je Slovenijo pretresla novica o smrti priljubljene tekmovalke resničnostnih šovov, Sabine Mlakar. Mlakarjeva je tekmovala v šovih Kmetija in Ljubezen po domače. Že pred časom je za javnost povedala, da je zbolela za rakom, borila se je z vso silo, a bolezen je bila prehuda.

Kot poroča portal njena.si, so Mlakarjevo na njeni zadnji poti poleg žalujočih domačih, pospremili tudi številni znani obrazi.

»Med njimi je bila denimo gospodarica Kmetije Nada Zorec, ter tekmovalci – dobra prijatelja Monika Košenina in Jan Klobasa, Milena Žižek in Darja Tomažin ter Janez Marn iz oddaje Ljubezen po domače,« piše omenjeni portal.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals