Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska vplivnica pokazala svoje novo telo

Objavljeno

V redu

Zamrzovanje maščob je uspelo, Ella Dvornik je prezadovoljna z novim telesom.

Da je zagovornica estetskih posegov, 30-letna blogerka Ella Dvornik, hči pokojnega glasbenika Dina Dvornika, ni nikoli skrivala. Za svoj okrogli rojstni dan se je namreč odločila, da si bo privošči kar tri estetske postopke. Konec lanskega leta si je ‘likala’ čelo z babybotoxom in povečala ustnice z dermalnimi polnili, konec leta je opravila “coolsculpting” hladilno oblikovanje ali zamrzovanje maščob, nato pa je prišel čas za tretma s krvno plazmo imenovanim tudi  vampirski lifting obraza. Ker so minili skoraj štirje meseci od ohlajevanja, ki je povzročilo med ljudmi, njenimi sledilci največ reakcij, je Ella pokazala fotografije z rezultati.

‘Šlo je vse, kar me je motilo po drugi nosečnosti’ je ob video posnetku zapisala Ella, v katerem je iz več zornih kotov pokazala povsem raven trebuh. Sodeč po njenem nasmehu je prezadovoljna s svojim novim-starim videzom. Mimogrede, tega rezultata se je veselila, podrobnosti o istem postopku pa je prvič razkrila pred dobrim mesecem dni. 

Ella je ob objavah prosila vse nasprotnike estetskih posegov, lepotnih popravkov, da preskočijo njene objave in ne komentirajo. “Če gledate to in ste oseba, ki ne podpira kozmetičnih postopkov, nedostojanstvenega staranja, če vas to moti ali spodbuja jezo, se ne strinjate s tem in ne podpirate drugih, ta video ni za vas in vas bo zelo razburil in jaz bi bila res zelo vesela, če vas to moti, da ne komentirate”. 

Pred zamrzovanjem

Po zamrzovanju

foto: Instagram

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Njeno slavno mati pozna cela Slovenija

Objavljeno

V redu

Avtor

V takšno lepo dekle odrašča hči znane slovenske lepotice …

Pred kratkim so se slovenski mediji razpisali o hčeri priljubljene televizijske voditeljice, ki je praznovala že 12. rojstni dan. njene fotografije so na družbenih omrežjih zelo redke, mi pa smo našli še to, o kateri vas sprašujemo.

Če ste ugibali, da je to Sofia, hči poznavalke mode Lorelle Flego, se niste zmotili. Deklica je pred kratkim praznovala, v ta namen pa se je oglasila tudi njena mati, ki je preko Instagrama delila zares čustven zapis.

»Za nobeno stvar na svetu ne bi zamenjala biti mama tebi, Sofia, v dobrem in slabem, z vsem, kar prestajava vsak dan, s smehom, solzami, potovanji, klepeti pod kovtrom in objemi, ki dišijo po neskončnosti. Ker ti si moje nebo in mavrica, luna in zvezde, vesolje in vsi planeti, del mene za vse večne čase. Morda biti mama pomeni prav to: živeti hkrati v svojem in drugem telesu,« je zapisala svoji hčerki.

Kako lepo, kajne?

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ta znana Slovenka se je poročila na skrivaj! To pa je popolno presenečenje za vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Nihče ni vedel, da se je poročila s tem zelo znanim Slovencem …

Vsaka skrivnost pride na dan, tudi ta je. Priljubljena slovenska športnica Petra Majdič je poročena. Poročila se je s svojim dolgoletnim partnerjem in nekdanjim trenerjem Ivanom Hudačem, s katerim pa ima tudi dve hčerki.

Kot poročajo slovenski mediji, sta zakonsko zvezo sklenila na matičnemu uradu v Ljubljani pred županom Zoranom Jankovićem.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Razkrito, zakaj je Prevc v resnici zaključil s smučarskimi skoki

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste bili tudi vi nad novico zelo presenečeni? Preberite vso resnico o tem.

Včeraj je mnoge presenetila novica, da se skakalec Cene Prevc poslavlja od tekmovanja. Še zadnjič ga bomo videli kot predskakalca ob koncu sezone v Planici.

Kakšen je pravi razlog, da se je Prevc odločil za tako velik korak?

“Prišel sem do točke, ko mi ostale stvari v življenju predstavljajo večji izziv. Primarno je to dokončanje obeh šol, ki jih imam odprti. To sta fakulteta za elektrotehniko ter visoka šola v Strahinju za upravljanje podeželja in krajine, na kratko rečeno za kmeta,” piše Svet24 in dodaja: “Samo s šolama se bom najbrž ukvarjal dve leti, da ju opravim. Ko pa bo tega konec, je še ogromno stvari, v katerih se lahko najdem. Poti je ogromno, puščam si odprto vse, le včasih moram paziti, da vsemu ne rečem hkrati da, saj ne morem biti na treh koncih hkrati.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals