Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako vse poziva Jan Plestenjak

Objavljeno

V redu

Priljubljeni slovenski pevec je to objavil na družbenem omrežju …

Pevec Jan Plestenjak, ki se pogosto oglasi na družbenih omrežjih, je tokrat zapisal nekaj besed svojim sledilcem in oboževalcem o tem, da moramo zdržati. Epidemija novega koronavirusa, ki je v naša življenja zarezala pred letom dni, še vedno ni zaključena. Vsi že nestrpno čakamo, kdaj bo tega konec in bomo lahko normalno zaživeli.

Mnogi, med njimi tudi pevci, že leto dni čakajo, da bodo lahko ponovno brez omejitev opravljali poklic, ki ga imajo radi. In sedaj je tisti čas, ko moramo zbrati še zadnje atome moči in zdržati.

Tega se zaveda tudi Plestenjak, ki je svojim sledilcem in oboževalcem zapisal nekaj spodbudnih besed, poleg pa dodal še svojo fotografijo. Opazili smo, da je nekoliko spremenil videz. Vam je všeč?

…zdrzimo…disciplinirano…se malo, pa bomo zaziveli…♥️J.

Objavil/a Jan Plestenjak dne Petek, 26. marec 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals