Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Katja sedaj razkrila, kako se v resnici počuti ob Aleksandru in ne, to vam ne bo všeč

Objavljeno

V redu

Če je že sprva kazalo, da sta zelo lep par, pa se sedaj kaže, kakšen je v resnici Aleksander. Je res primeren za mirno Katjo? To nam je sedaj razkrila …

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled so nas presenetile izjave Aleksandra. Med drugim je dejal, da pri njemu ženska ne bo nosila hlač, da je moški glava, ženska pa vrat, dejal pa je tudi, da se boji, da se bo na medenih tednih dolgočasil. Zanimalo nas je, kaj si je o vsem tem mislila njegova žena Katja, kako se je počutila.

»Aleksandrova izjava, da pri njem ženska ne nosi hlač in da je moški glava, ženska pa vrat, me rahlo plaši. Sama imam sicer rada odločnega moškega, a ne na tak grob način, da bi mi jemal avtonomijo v odnosu. Rada imam uravnotežen in enakovreden odnos, v katerem sem upoštevana in so moje želje im mnenje cenjeni. Sama ne pristajam na podrejen odnos in mislim, da si večina žensk tega ne želi. Odnos je so-ustvarjanje, ne podrejanje ali tlačenje. Uresničiti se morata oba, ne samo eden. Sem ženska, ki pusti dihati in je sposobna slišati svojega moškega in to pričakujem tudi od njega. To, da je moški glava in ženska vrat žal prihaja iz nekega drugega stoletja,” nam je iskreno priznala, dodala pa še:

“Izjava, da se bo ob meni dolgočasil, pa me kar malo žalosti. Sama živim po načelu, da iz vsake okoliščine vedno potegnem najboljše, kar se da. Znam se zaposliti in izkoristiti vse, kar mi prostor inčas ponujata. Za to ne tudi ne potrebujem veliko. Zavedam se, da si lahko na najbolj lepem koščku sveta, a če tega ne znaš opaziti inprepoznati, si obsojen na dolgčas. Meni dajte fotoaparat in kolo in bom najbolj srečen človek na planet”

Kako se bo njun odnos razvijal v bodoče? Bosta našla skupno pot ali se bo ta vse bolj razhajala? Kmalu bo znano več …

Sta si Katja in Aleksandar preveč različna?

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals