Poroka na prvi pogled: Katja sedaj razkrila, kako se v resnici počuti ob Aleksandru in ne, to vam ne bo všeč

<div id="midasWidget__r92"></div>

Če je že sprva kazalo, da sta zelo lep par, pa se sedaj kaže, kakšen je v resnici Aleksander. Je res primeren za mirno Katjo? To nam je sedaj razkrila …

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled so nas presenetile izjave Aleksandra. Med drugim je dejal, da pri njemu ženska ne bo nosila hlač, da je moški glava, ženska pa vrat, dejal pa je tudi, da se boji, da se bo na medenih tednih dolgočasil. Zanimalo nas je, kaj si je o vsem tem mislila njegova žena Katja, kako se je počutila.

»Aleksandrova izjava, da pri njem ženska ne nosi hlač in da je moški glava, ženska pa vrat, me rahlo plaši. Sama imam sicer rada odločnega moškega, a ne na tak grob način, da bi mi jemal avtonomijo v odnosu. Rada imam uravnotežen in enakovreden odnos, v katerem sem upoštevana in so moje želje im mnenje cenjeni. Sama ne pristajam na podrejen odnos in mislim, da si večina žensk tega ne želi. Odnos je so-ustvarjanje, ne podrejanje ali tlačenje. Uresničiti se morata oba, ne samo eden. Sem ženska, ki pusti dihati in je sposobna slišati svojega moškega in to pričakujem tudi od njega. To, da je moški glava in ženska vrat žal prihaja iz nekega drugega stoletja,” nam je iskreno priznala, dodala pa še:

“Izjava, da se bo ob meni dolgočasil, pa me kar malo žalosti. Sama živim po načelu, da iz vsake okoliščine vedno potegnem najboljše, kar se da. Znam se zaposliti in izkoristiti vse, kar mi prostor inčas ponujata. Za to ne tudi ne potrebujem veliko. Zavedam se, da si lahko na najbolj lepem koščku sveta, a če tega ne znaš opaziti inprepoznati, si obsojen na dolgčas. Meni dajte fotoaparat in kolo in bom najbolj srečen človek na planet”

Kako se bo njun odnos razvijal v bodoče? Bosta našla skupno pot ali se bo ta vse bolj razhajala? Kmalu bo znano več …

Sta si Katja in Aleksandar preveč različna?

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice