Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno spregovorila o svojih preteklih zvezah

Objavljeno

V redu

Takšno resnico nam je povedala, vse to se je dogajalo v njenem življenju pred šovom.

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled sta imela Nina in Domen resen pogovor glede želja in pogledov na spolnost. Med drugim pa je Nina priznala tudi, da je v preteklih razmerjih vedno postavljala partnerje na prvo mesto, nase pa je pogosto pozabila. A Domen ji je dal jasno vedeti, da si on tega ne želi.

Z Nino smo o tem govorili in jo vprašali, kakšne so bile njene prejšnje zveze, se je vedno podrejala drugim?

Da, v preteklih razmerjih in vezah, sem bolj gledala na druge kot na sebe. Bolj mi je bilo pomembno, da so drugi zadovoljni in srečni, zato sem se veliko prilagajala in tudi nisem vedno povedala, če mi kaj ni bilo všeč, u bistvu sem raje malo »potrpela« saj mi je bilo dovolj, da je bil moj partner srečen in vesel,” nam je zaupala, dodala pa še: “Po naravi sem sicer submisivna oseba in nimam težav s tem, da se nekdo, pa naj bo to partner ali pa prijatelji, odloči kaj bomo npr. počeli, ali pa kam bomo šli na izlet, v hribe, jest, itd… Je pa to v preteklosti vplivalo na to, da marsikaj nisem videla ali da marsikje nisem bila…”

Tega je očitno zdaj konec, saj se je Nina odločila, da bo živela drugače.

“Zato sem se odločila, da bom glede mojih želja bolj verbalna in da bom povedala, če si bom kaj zaželela ali pa če mi kaj ne bo všeč. Ponosna sen, da sem začela svoje želje oz. vrednote postavljati na prvo mesto, kar pomeni, da sem začela poslušati sebe, temu posledično, ko sama sebe osrečim s npr. hribi, pijačo s prijatelji, fitnesom… ugotovim, da sem doma bolj sproščena in zadovoljna, verjamem, da se zunanjemu opazovalcu lahko mogoče zazdim “egoistična”, a vsi dobro poznamo pregovor “happy wife, happy life«,” je zaključila. In mi se z njo zelo strinjamo! Pa vi?

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals