Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Nina iskreno spregovorila o svojih preteklih zvezah

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno spregovorila o svojih preteklih zvezah

Takšno resnico nam je povedala, vse to se je dogajalo v njenem življenju pred šovom.

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled sta imela Nina in Domen resen pogovor glede želja in pogledov na spolnost. Med drugim pa je Nina priznala tudi, da je v preteklih razmerjih vedno postavljala partnerje na prvo mesto, nase pa je pogosto pozabila. A Domen ji je dal jasno vedeti, da si on tega ne želi.

Z Nino smo o tem govorili in jo vprašali, kakšne so bile njene prejšnje zveze, se je vedno podrejala drugim?

Da, v preteklih razmerjih in vezah, sem bolj gledala na druge kot na sebe. Bolj mi je bilo pomembno, da so drugi zadovoljni in srečni, zato sem se veliko prilagajala in tudi nisem vedno povedala, če mi kaj ni bilo všeč, u bistvu sem raje malo »potrpela« saj mi je bilo dovolj, da je bil moj partner srečen in vesel,” nam je zaupala, dodala pa še: “Po naravi sem sicer submisivna oseba in nimam težav s tem, da se nekdo, pa naj bo to partner ali pa prijatelji, odloči kaj bomo npr. počeli, ali pa kam bomo šli na izlet, v hribe, jest, itd… Je pa to v preteklosti vplivalo na to, da marsikaj nisem videla ali da marsikje nisem bila…”

Tega je očitno zdaj konec, saj se je Nina odločila, da bo živela drugače.

“Zato sem se odločila, da bom glede mojih želja bolj verbalna in da bom povedala, če si bom kaj zaželela ali pa če mi kaj ne bo všeč. Ponosna sen, da sem začela svoje želje oz. vrednote postavljati na prvo mesto, kar pomeni, da sem začela poslušati sebe, temu posledično, ko sama sebe osrečim s npr. hribi, pijačo s prijatelji, fitnesom… ugotovim, da sem doma bolj sproščena in zadovoljna, verjamem, da se zunanjemu opazovalcu lahko mogoče zazdim “egoistična”, a vsi dobro poznamo pregovor “happy wife, happy life«,” je zaključila. In mi se z njo zelo strinjamo! Pa vi?

Foto: osebni arhiv