Domov Zabava Delovna akcija: Tako živi Gregor po prenovi

Delovna akcija: Tako živi Gregor po prenovi

V zadnji oddaji Delovne akcije so mojstri z Ano na čelu prenovili stanovanje Gregorju, ki je po smrti staršev ostal sam …

V zadnji oddaji Delovna akcija, so se mojstri zelo potrudili, prenovili so stanovanje za 22-letnega kuharja Gregorja, ki živi sam v hiši svojih pokojnih staršev.

Gregor je v oddaji razkril svojo žalostno zgodbo, s starši in dvema bratoma je živel v hiši, a ker sta bila starša hudo bolna in zanj nista mogla skrbeti, je bil odvzet. Odraščal je v vzgojno izobraževalnem centru, njegova starša pa sta eden za drugim umrla.

Kasneje se je preselil nazaj v staro in razpadajočo hišo, kjer si je poskušal urediti življenje. Njegovo hudo stisko so opazili njegovi sodelavci, ki so mu priskočili na pomoč in poslali prošnjo Ani. Ta se je s svojimi pridnimi mojstri odzvala in v nekaj dneh se je Gregor preselil v popolnoma novo stanovanje.

Ko se je z Ano prvič sprehodil po novem stanovanju, je iskreno priznal, da je popolnoma šokiran nad videnim. »Mislim, da moje besede sploh ne znajo opisati, kako zelo mi je všeč,« je priznal.

»Čaka me svetlejša prihodnost. Več veselja, več kreativnosti in upanja,« je ob koncu oddaje dejal Gregor, ki odslej uživa v prenovljenem stanovanju, v katerega mu ni več nerodno povabiti svojih prijateljev.

Foto: Voxo/posnetek zaslona