Domov Življenjski Stil Modno in udobno

Modno in udobno

Kadar govorimo o udobnih oblačilih nas večina verjetno pomisli na našo najljubšo razvlečeno pižamo ali pa desetletje ali več staro trenirko od katere se ne moremo ločiti. Ali je to res edina izbira ali pa so udobna tudi oblačila, ki jih navadno povezujemo z neudobjem? Nekateri »stajliš« kosi so lahko celo bolj prijetni za nošnjo kot trenirke in pižame.


Hlače

Hlače / Foto: SHUTTERSTOCK

Hlače nas večina verjetno povezuje s službo ali formalnimi priložnostmi, vendar je izbira tako velika, da jih bi bilo resnično škoda odpisati. Lahkotne bombažne ali lanene hlače denimo, so lahko izjemno »šik« in celo bolj prijetne na otip kot trenirke. Zaradi zračnega materiala pa se boste počutili bolj sveže in lahkotno, ne škodi pa tudi, da v pravi kombinaciji izgledajo odlično.


Srajce

Srajce / Foto: SHUTTERSTOCK

Preprosta bombažna majica je za večino verjetno višek udobja, vendar so v vročih poletnih ali pomladnih dneh ohlapne srajčke lahko dobrodošla sprememba, ki nas hladi in daje občutek brezčasne elegance, hkrati pa poskrbi za udobje.


Obleke

Obleke / Foto: SHUTTERSTOCK

Obleke so verjetno eno od najbolj udobnih oblačil. Res je da obstajajo neubodne gala obleke, vendar je na voljo tudi ogromno lahkotnih poletnih oblek. Prvi plus je dejstvo, da vam ni potrebno razmišljati o neskončnih kombinacijah hlač in majic, obleka je pravzaprav že izdelan »outfit«, ki ga oblečete v minuti, si nadenete vašo najljubšo ogrlico ali pa klobuk in že ste pripravljeni na odhod. V poletnih dneh vas prijetno hladi, v pomladnih, jesenskih ali pa celo zimskih dnevih pa jo lahko dopolnite s termo žabami ali pajkicami in si tako zagotovite udoben in lahkoten kos za vsak letni čas.


Superge

Superge / Foto: SHUTTERSTOCK

Dolgočasni športni čevlji niso edina alternativa petkam. Superge so lahko izjemno dobra izbira v kombinaciji z drugimi oblačili. Na izbiro je namreč ogromno različnih vrst, stilov, barvo in tudi znamk superg. Od svetovno znanih pa do nam bližjih »startask«. Za vsako in vsakega se najdejo »teniški copati«, oziroma »športni copati«, ki bodo poleg izjemnega udobja pričarali tudi brezskrben in modno drzen videz.