Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Finalist šova The Biggest Loser utrpel nesrečo

Objavljeno

V redu

Minuli konec tedna je moral na operacijsko mizo.

Finalist šova The Biggest Loser Slovenija Blaž Hudelja se je znašel na veliki preizkušnji, tekom katere znova dokazuje, kako velik borec je. Kot razkrivajo objave na družbenem omrežju, je utrpel nesrečo, zaradi katere je bil minuli konec tedna operiran.

»Evo, da se javim, uspešno opravljena operacija, še malo pa bom spet na nogah in med nami. Hvala vsem za lepe želje,« je izrazil hvaležnost Blaž, ki je zapisu dodal fotografijo, na kateri je imam vidno poškodovan obraz, nosi pa tudi vratno opornico.

Na Blaževem Facebook zidu se je v minulih dneh zvrstilo kar nekaj objav prijateljev, ki so ga spodbujali z dobrimi željami in vzpodbudnimi mislimi, da ni sam ter da močno verjamejo, da bo premagal tudi to bitko.

Foto: Planet TV

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals