Kontaktirajte nas

Zabava

Prihaja že 8. sezona šova Slovenija ima talent

Objavljeno

V redu

Svet se je za kratek čas ustavil, a zdaj ga poganjamo naprej. Z vsem pompom, veseljem, talenti in najboljšo televizijsko zabavo Slovenija ima talent, ki jeseni prihaja na POP TV.

Prijave za največji televizijski šov talentov so odprte!

Na POP TV iščemo največje slovenske talente z vseh področij, ki bi radi postali zvezde. Do sedaj smo okronali že sedem različnih talentov in zadnja zmagovalka iz leta 2019 Tjaša Dobravec, ki se je vsi dobro spomnimo po dih jemajočih nastopih na drogu, je svojo vstopnico v svet slave izkoristila maksimalno: »Na Slovenija ima talent imam zelo lepe spomine in lahko rečem, da je bila to zame glavna vstopnica v svet profesionalnih cirkuških artistov. Imela sem veliko dela, podjetja so me vabila na nastope,« pove zmagovalka. Trenutno ustvarja na Portugalskem: »Sem v cirkuški šoli, kjer pridobivam znanje iz nove discipline – chinese pole. Treniramo vsak dan od jutra do večera in imam priložnost delati s priznanimi artističnimi direktorji iz celega sveta. Po šolanju me še vedno čaka projekt Cirque du Soleil,« in še doda, da je bilo zaradi finančne nagrade v šovu veliko lažje izpolniti cilje o šolanju v tujini. In ko jo vprašamo, če bi se še enkrat prijavila, izstreli: »Seveda, ne odlašajte s prijavo.«

Kdo se lahko prijavi v Slovenija ima talent? Prijaviš lahko sebe, družinskega člana, ki rabi spodbudo, prijatelja, znanca ali soseda … In talent? Le nebo je omejitev!

Naj bo osma sezona šova Slovenija ima talent odskočna deska za kariero ali nov pokoronski začetek. Postani nova slovenska zvezda.

Čestitamo zmagovalki sedme sezone šova SLOVENIJA IMA TALENT!

Objavil/a SLOVENIJA IMA TALENT dne Ponedeljek, 24. december 2018

Prijave so odprte na spletni strani slovenijaimatalent.si ali prek aplikacij viber in whatsapp na telefonski številki 064 27 27 27.

Foto: POP TV

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals