Connect with us

Zabava

Prihaja že 8. sezona šova Slovenija ima talent

Published

on

Svet se je za kratek čas ustavil, a zdaj ga poganjamo naprej. Z vsem pompom, veseljem, talenti in najboljšo televizijsko zabavo Slovenija ima talent, ki jeseni prihaja na POP TV.

Prijave za največji televizijski šov talentov so odprte!

Na POP TV iščemo največje slovenske talente z vseh področij, ki bi radi postali zvezde. Do sedaj smo okronali že sedem različnih talentov in zadnja zmagovalka iz leta 2019 Tjaša Dobravec, ki se je vsi dobro spomnimo po dih jemajočih nastopih na drogu, je svojo vstopnico v svet slave izkoristila maksimalno: »Na Slovenija ima talent imam zelo lepe spomine in lahko rečem, da je bila to zame glavna vstopnica v svet profesionalnih cirkuških artistov. Imela sem veliko dela, podjetja so me vabila na nastope,« pove zmagovalka. Trenutno ustvarja na Portugalskem: »Sem v cirkuški šoli, kjer pridobivam znanje iz nove discipline – chinese pole. Treniramo vsak dan od jutra do večera in imam priložnost delati s priznanimi artističnimi direktorji iz celega sveta. Po šolanju me še vedno čaka projekt Cirque du Soleil,« in še doda, da je bilo zaradi finančne nagrade v šovu veliko lažje izpolniti cilje o šolanju v tujini. In ko jo vprašamo, če bi se še enkrat prijavila, izstreli: »Seveda, ne odlašajte s prijavo.«

Kdo se lahko prijavi v Slovenija ima talent? Prijaviš lahko sebe, družinskega člana, ki rabi spodbudo, prijatelja, znanca ali soseda … In talent? Le nebo je omejitev!

Naj bo osma sezona šova Slovenija ima talent odskočna deska za kariero ali nov pokoronski začetek. Postani nova slovenska zvezda.

Čestitamo zmagovalki sedme sezone šova SLOVENIJA IMA TALENT!

Objavil/a SLOVENIJA IMA TALENT dne Ponedeljek, 24. december 2018

Prijave so odprte na spletni strani slovenijaimatalent.si ali prek aplikacij viber in whatsapp na telefonski številki 064 27 27 27.

Foto: POP TV

Zabava

Veliko veselje: Na POP TV se končno vrača ta priljubljeni voditeljski obraz

Published

on

Tudi vi boste navdušeni, ko boste prebrali to veselo novico …

POP TV je te dni razkril, da se na male ekrane vrača eden najbolj priljubljenih romantičnih šovov pri nas, šov Ljubezen po domače. Z njim pa prihaja nazaj tudi priljubljena televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, za katero mnogi gledalci menijo, da brez nje šov ne bi bil tako priljubljen.

In kot je razkrila za POP TV, se tudi sama že zelo veseli, da bo ponovno vodila že sedmo sezono šova.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dejala na portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Eva (Super par) presenetila z razkritjem: Nikoli ne uganete, kaj je študirala in kaj si je želela

Published

on

Nikoli ne uganete, kaj je Eva (Super par) študirala in kaj je želela postati …

Priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki jo gledamo v šovu Super par, pogosto odgovarja na vprašanja svojih sledilcev.

Tako je pred kratkim odgovorila tudi na vprašanje: »Kaj si študirala na fakulteti? Kaj si želela biti, ko si bila majhna?«

Eva je s svojim odgovorom marsikoga presenetila. Razkrila je namreč: »Diplomirala sem iz novinarstva na Fakulteti za družbene vede, do naziva mag. Eva Centrih, pa mi manjka le že magistrska naloga.«

Eva pa je presenetila tudi z razkritjem, kaj si je nekoč želela postati.

»Novinarka in TV voditeljica. Kot majhna deklica sem sanjala, da bi vodila oddajo prav na POP TV,« je razkrila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta iz Poroke vse presenetila: Poglejte, kam je povabila Miho Hercoga

Published

on

Nekdanja nevesta Planetovega šova je javno povabila Miho Hercoga, da se ji pridruži …

Vlasta, ki smo jo spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je preko Instagram zgodbe sporočila veselo novico. Opravila je tečaj za skiperja.

»Uspešno opravljen tečaj za skiperja,« je zapisala v objavi.

Že v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je dejala, da vabi komentatorje na jadrnico. Sedaj, ko ji je uspelo pridobiti dovoljenje, pa na svojo obljubo ni pozabila.

Vse tri je pozvala v Instagram zgodbi.

»No, Špela, Miha in Tanja, jaz imam izpit narejen za skiperja, tako da … je čas, da se odpravimo malo,« je vse tri nagovorila v Instagram zgodbi. Se bodo odzvali?

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals