Domov Glasba Lana Del Rey brez dlake na jeziku o Trumpu

Lana Del Rey brez dlake na jeziku o Trumpu

Lana Del Rey je zadnjič spregovorila po kritiki, ki jo je prejela zaradi svoje “sporne objave” na Instagramu.

V izvirni objavi je Lana udarila po kritikih, ki so povedali, da poveličuje zlorabe ter, da je imenovala certificirane umetnike, kot so Doja Cat, Ariana Grande, Nicki Minaj, Beyonce in drugi, kot “številka ena s pesmimi o tem, da so seksi in da ne nosijo” oblačil. Medtem so oboževalci Ariane Grande, Beyonce, Lano Del Rey obtožili, ker piše pesmi, ki obravnavajo zlorabe.

V novi objavi, ki je bila objavljena na Instagramu, je zvezdnica vztrajala, da njihovi komentarji “sploh niso sporni”, in potrdila, da bi morale biti njihove zvezdniške reference “brezplačne”.

https://www.instagram.com/p/CAghpnsJ8Sm/

“Želim reči, da ostajam trdna pri prepričanju, da je to, o čemer sem pisala, samo zagovorništvo za bolj nežno, mehkejšo žensko osebnost ter da mora biti prostor za to vrsto in kar bo neizogibno postalo nov val / tretji val feminizma, ki se hitro približuje”, je pojasnila.

Omenila je tudi nekaj imen: “Žal mi je, da ljudje, za katere lahko samo domnevam, da so “super” (ameriški predsednik Donald Trump), podporniki ali liberalci ali kritiki, ki postavljajo naslove in hočejo narediti rasno vojno”.

Lana je zaključila: “Moj cilj in sporočilo sta jasna. Da obvladam svojo zgodbo. Če ženske, ki jih omenjam, nočejo biti povezane z mano, je to meni popolnoma v redu”.