Skupina Sopranos predstavlja najbolj pozitivno pesem letošnjega poletja: “Nimam skrbi”

Skupina Sopranos s ponosom premijerno predstavlja svoj veseli singel in kot pravijo najbolj barviti videospot.

Člani zasedbe pravijo, da je mnogo lepše, če si človek reče: “Nimam skrbi“.
To seveda zelo drži, sploh v času, ko ljudje potrebujemo še kanček več nasmehov, pozitive in barv. In točno to so naredili Sopranos, za sklabo “Nimam skrbi” so posneli videospot, ki je živo pisan, poln sonca, neba in sladkih okusov; vsebina pa je takšna, kot je modro nebo in ptice, ki svobodno letajo – lepa.

Leny (Alenka Husič), pevka skupine pravi: ”Pesem je kot nalašč za dobro voljo in zagotovo bo botrovala vsakemu nasmehu. Prepričana sem, da bo s svojo pozitivo in ritmom, zazibala še tako kisel obraz. Naj prebudi otroka v vseh vas, tako kot ga je v meni”.

Sopranos – Nimam skrbi

Videospot za skladbo je posnela ekipa Globus videos, pod režijsko taktirko Žiga Gjura.

Vsak član skupine pa ”nosi” svojo barvo, dobesedno. ”Res smo se veselili tega snemanja, je bilo pa precej simpatičnih trenutkov, saj smo morali vsako barvno tematiko vzeti dobesedno, sama sem bila v barvi sonca, torej v rumeni, tako da je bila rumena miza, stol, moja obleka, vsaka najmanjša finesa in pripomoček; morda je tudi duša za trenutek postala bolj sončna”, je dodala Alenka.

Njena kolegica in tudi pevka skupine Iris Ošlaj pa z nasmehom pove: ”Alenka je bila v svojem sončnem elementu, jaz pa se nisem pustila prositi dvakrat, da nadenem nase vedno optimistično in kanček pocukrano roza”.

Frenk Nova nam je zaupal:
”Nenavadno sodelovanje; na koncu je pesem nekakšna mešanica starih Sopranos z nečim novim, kar začini vse skupaj. Vsekakor pa komaj čakamo, da jo zaigramo na koncertih, ko bo to možno. Tudi nas že precej srbijo prsti, dekleta pa najbrž tudi pete.

Foto: Sopranos / Menart Records