Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vojvodinja Meghan se v Los Angeles-u počuti “svobodno”

Objavljeno

V redu

Zaradi virusa Corona je vojvodinja lahko svojemu možu pokazala mesto, v katerem je živela, ko so se med pandemijo preselili tja.

Znanci, ki se z njimi družijo, so rekli: “Ulice so bile prazne. Paparazzi bi potrebovali dva dni, da ugotovijo, kje so in kaj počnejo in tako lahko uživajo v mestu na način, na katerega običajno ne bi mogli. Srečni so bili, da so se lahko vozili okoli. To je bilo za njih osvobajajoče, a se verjetno ne bo več zgodilo”.

38-letna nekdanja igralka je imela vedno “velik načrt”, da se preseli v Los Angeles, toda princu Harryju, ki v LA-ju “resnično ne pozna nikogar”, ni bilo lahko.

Insajder je dodal: “Ko je bil ta del njenega načrta preklican, ni bilo smisla biti v Kanadi. Nikoli ne bi bil za vedno njen dom. Velik načrt, vsaj za Meghan, je bil vedno Los Angeles, ampak to ni lahko za Harryja. V Angliji je imel veliko bolj “postavljeno” življenje in v resnici ne pozna nikogar v Los Angeles-u. Lahko si predstavljam, da se zdaj počuti delček tega, kot se je Meghan počutila v Britaniji – osamljeno in brezskrbno”.

Par, ki je v začetku letošnjega leta odstopil s svoje pozicije na britanskem kraljevem dvoru sedaj uživa v vlogi staršev.

Za revijo Sunday Times so povedali: “Trenutno samo uživamo, ko gledamo Archieja skozi toliko mejnikov. Med prepovedjo so skupaj preživeli veliko časa kot družina in to je bil čaroben čas za njih. Archie je srečen in sladek dojenček, poln ljubezni in veselja”.

Zanimivosti

Edija Pucerja ni več. Kaj se dogaja na POP TV?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni televizijski voditelj že nekaj časa več ne vodi informativne oddaje 24ur. kaj se dogaja z njim?

Da priljubljenega televizijskega voditelja Edija Pucerja že dlje časa ni bilo zasledili preko malih televizijskih ekranov, pišejo slovenske novice. Kot poročajo, je gledalka nanje naslovila vprašanje: »Kje je, zakaj ne vodi poročil?«

Zasledila je namreč, da voditeljica Darja Zgonc ta teden vodi oddajo sama, torej brez priljubljenega Pucerja.

Omenjeni portal je raziskal, kaj se dogaja, zanje je Pop TV pojasnil: »Sem in tja se zgodi, da osrednji voditelj vodi 24ur sam.«

Kot so še pojasnili, si priljubljeni voditelj zaradi daljše bolniške odsotnosti kolegice Zgončeve ni mogel privoščiti dopusta, je sklenil, da si malce oddahne sedaj.

Na voditeljski stolček pa bo ponovno sedel 19. decembra, še poročajo slovenske novice.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: znani slovenski televizijski voditeljici čez noč odpuščeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrito je, kaj se je zgodilo in tudi vi boste nad tem zelo presenečeni.

Znani slovenski televizijski voditeljici, Milena Novak, ki je bila športna novinarka v oddaji Svet na Kanalu A, in njena sodelavka, novinarka in urednica oddaje Kristina Hacin, sta bili odpuščeni. Tako poroča revija Lady, navajajo tudi, da sta se še pred kratkim zabavali na službenem praznovanju Mileninega 40. rojstnega dneva.

»Ko smo še malo bolj prisluhnili govoricam na televizijskih hodnikih, smo izvedeli, da se na Pop TV in Kanalu A obetajo velike spremembe, saj menda združujejo uredništva in odpuščajo novinarske kadre,« še piše omenjena revija in dodaja: »Seznam odpuščenih naj bi bil kar dolg.«

View this post on Instagram

A post shared by milena novak (@milena_novak)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To je doživel Blaž Švab. Ne, tega zagotovo ne bo pozabil …

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec in televizijski voditelj je doživel takšno presenečenje.

Član skupine Modrijani, Blaž Švab, danes praznuje. To so razkrili ostali člani skupine, ki so na družbeno omrežje zapisali, da ima rojstni dan.

»Danes praznuje rojstni dan najbolj ‘glasen’ Modrijan  so zapisali poleg fotografije in dodali: »Blaž Švab, želimo ti vsega veliko, največ pa zdravja.
Vse dobro tudi v družinskem življenju, pa danes pričakujemo, da poskrbiš, da se vidimo na kuhanem vinu«

Seveda je priljubljeni glasbenik prejel številne čestitke. Tudi mnogi znani slovenski obrazi so se pridružili in v komentar zapisali lepe želje.

Objavo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals