Domov Zanimivosti Vojvodinja Meghan se v Los Angeles-u počuti “svobodno”

Vojvodinja Meghan se v Los Angeles-u počuti “svobodno”

Zaradi virusa Corona je vojvodinja lahko svojemu možu pokazala mesto, v katerem je živela, ko so se med pandemijo preselili tja.

Znanci, ki se z njimi družijo, so rekli: “Ulice so bile prazne. Paparazzi bi potrebovali dva dni, da ugotovijo, kje so in kaj počnejo in tako lahko uživajo v mestu na način, na katerega običajno ne bi mogli. Srečni so bili, da so se lahko vozili okoli. To je bilo za njih osvobajajoče, a se verjetno ne bo več zgodilo”.

38-letna nekdanja igralka je imela vedno “velik načrt”, da se preseli v Los Angeles, toda princu Harryju, ki v LA-ju “resnično ne pozna nikogar”, ni bilo lahko.

Insajder je dodal: “Ko je bil ta del njenega načrta preklican, ni bilo smisla biti v Kanadi. Nikoli ne bi bil za vedno njen dom. Velik načrt, vsaj za Meghan, je bil vedno Los Angeles, ampak to ni lahko za Harryja. V Angliji je imel veliko bolj “postavljeno” življenje in v resnici ne pozna nikogar v Los Angeles-u. Lahko si predstavljam, da se zdaj počuti delček tega, kot se je Meghan počutila v Britaniji – osamljeno in brezskrbno”.

Par, ki je v začetku letošnjega leta odstopil s svoje pozicije na britanskem kraljevem dvoru sedaj uživa v vlogi staršev.

Za revijo Sunday Times so povedali: “Trenutno samo uživamo, ko gledamo Archieja skozi toliko mejnikov. Med prepovedjo so skupaj preživeli veliko časa kot družina in to je bil čaroben čas za njih. Archie je srečen in sladek dojenček, poln ljubezni in veselja”.