Connect with us

Zanimivosti

Vojvodinja Meghan se v Los Angeles-u počuti “svobodno”

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zaradi virusa Corona je vojvodinja lahko svojemu možu pokazala mesto, v katerem je živela, ko so se med pandemijo preselili tja.

Znanci, ki se z njimi družijo, so rekli: “Ulice so bile prazne. Paparazzi bi potrebovali dva dni, da ugotovijo, kje so in kaj počnejo in tako lahko uživajo v mestu na način, na katerega običajno ne bi mogli. Srečni so bili, da so se lahko vozili okoli. To je bilo za njih osvobajajoče, a se verjetno ne bo več zgodilo”.

38-letna nekdanja igralka je imela vedno “velik načrt”, da se preseli v Los Angeles, toda princu Harryju, ki v LA-ju “resnično ne pozna nikogar”, ni bilo lahko.

Insajder je dodal: “Ko je bil ta del njenega načrta preklican, ni bilo smisla biti v Kanadi. Nikoli ne bi bil za vedno njen dom. Velik načrt, vsaj za Meghan, je bil vedno Los Angeles, ampak to ni lahko za Harryja. V Angliji je imel veliko bolj “postavljeno” življenje in v resnici ne pozna nikogar v Los Angeles-u. Lahko si predstavljam, da se zdaj počuti delček tega, kot se je Meghan počutila v Britaniji – osamljeno in brezskrbno”.

Par, ki je v začetku letošnjega leta odstopil s svoje pozicije na britanskem kraljevem dvoru sedaj uživa v vlogi staršev.

Za revijo Sunday Times so povedali: “Trenutno samo uživamo, ko gledamo Archieja skozi toliko mejnikov. Med prepovedjo so skupaj preživeli veliko časa kot družina in to je bil čaroben čas za njih. Archie je srečen in sladek dojenček, poln ljubezni in veselja”.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Jerca Legan ponovno navdušila s fotografijo in vse pustila odprtih ust

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Publicistka in igralka Jerca Legan je s takšno fotografijo vse pustila odprtih ust.

Da je neverjetno mladostna, dokazuje z zadnjimi objavami Jerca Legan, ki jih objavlja na družbenem omrežju Instagram.

»Divja v srcu, od zore do mraka! Pustolovščina z vso potrebno divjostjo je globoko duhovno hrepenenje, zapisano v dušo je zapisala poleg zadnje objave, poleg katere je dodala tudi fotografije, ki so vse pustile odprtih ust. z njimi je pokazala, kako dobro je videti.

S tem se strinjajo tudi njeni številni spletni sledilci, ki so ji zapisali, da je zelo lepa in popolna.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska televizijska voditeljica z iskrenimi besedami mnogim dala misliti

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana in zelo priljubljena televizijska voditeljica je s svojim zapisom mnogim dala misliti …

Znana in zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica Suzana Kozel je na družbeno omrežje dodala zapis, ki je mnogim dal misliti.

»Fotke so nastale med premlevanjem o mamah in ženskah v današnjem času. Zdi se, da veš čas lovimo ravnotežje med službo in družinskim življenjem, z visokimi kriteriji in nerealnimi pričakovanji pa hranimo svojo slabo vest. Z @metcernet, ki me je posedla na stol in mi “ukazala” v katero smer moram gledati med fotkanjem, sva ugotovili, da se ne znamo pohvaliti, smo pa odlične v kritiziranje in iskanju napak (pri sebi). Zadovoljstvo je očitno pred nosom, le videti ga moramo ,« je zapisala in prejela številne všečke.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Totalno presenečenje: Znana slovenska skupina polni naslovnice tujih medijev

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana slovenska glasbena skupina zaradi tega polni naslovnice medijev po svetu …

Na nacionalnem evrovizijskem izboru Una voce per San Marino 2024 so Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda, ki so združeni pod imenom Booom!, med skoraj 800 tekmovalci iz cele Evrope zasedli odlično 5. mesto. Niso zmagali, kot so upali, a jim kljub temu optimizma ne manjka.

Slovenska glasbena skupina Booom! Je bila namreč za mišjo dlako blizu tega, da bi na Evroviziji zastopali San Marino.

»Veni, vidi, vici pravijo. No, nismo zmagali, pa vendar se še vedno počutimo zmagovalce, saj nas je pot do te končne uvrstitve veliko naučila, približala nekaterim res odličnim glasbenikom in nam dala platformo, da svojo glasbo končno delimo s širšim svetom. Počaščeni smo, da smo bili del letošnjega @unavocepersanmarino, da smo bili del nečesa večjega od nas. Zadovoljni smo z našo predstavo in @wearemegara želimo vso srečo v Malmöju, zaslužili so si zmago. Dance Like This je na vseh platformah za pretakanje in zelo kmalu bo na voljo nova glasba. Čakanja na album je konec, kmalu boste vsi del naše Odisejade,« so po razglasitvi zapisali na družbenem omrežju Instagram.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals