Domov Življenjski Stil KOLUMNA: Sanjski moški bo moj, ta bo moj!

KOLUMNA: Sanjski moški bo moj, ta bo moj!

Tako nekako zveni moja samska prijateljica vsakič, ko ji na FB v msn nek moški napiše, kako je čedna, čudovita, da bi jo rad spoznal, ker že zdaj ve, da je nekaj posebnega in, oh, verjetno ljubezen njegovega življenja.

Hm, videl je profilko in ve, da je ljubezen njegovega življenja, super, če je to tako, imamo vsi vse pošlihtano, sama sem že zdavnaj v zvezi z Georgom Clooneyem in res je lepo, ko me masira na terasi nad italijanskim jezerom Como, oh. Takoj sva vedela, takoj, ko sva uzrla profilki, jaz njegovo, on mojo, če jo je, nisem sigurna, ampak vame je 100 posto.

Skratka, še malo pa se bova poročila, že gledam poročne obleke in lokacije, sicer mi ni še za zihr potrdil, ampak zihr se bova, saj sva pa ja nakonektala profilki.

No, prejšnji teden je bil en znan pevec, ta teden je hud športnik, pred pol leta en maneken, fotomodel, cel mišičast in našpičen, kar slike v kopalkah ji je pošiljal in ona čist mokra, da to je to, ta je pa to to. Ta se je resno zacopal. O, poroka bo.

In kaj naj na to rečem, na te naivne izpade ženske par let pred Abrahamom? Ok, nima izkušenj, ker še nikoli ni bila poročena? Ne, slaba. Morda ji je od želje po zvezi z enim omg tipom zavrelo v glavi? Hm, hja. A res verjame tem neumnostim na prvi pogled? Žal tako kaže. Ne razumem. Če hočem modro, dobronamerno malo ustaviti zadeve z neko realno razlago, sem ji fouš? Ne šteka, da ji ne morem biti fouš, če sem s Clooneyem nakonektana. Uf.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Uf ja. Kaže, da je malo popustil stik z realnostjo ali pa se drži tega, da bo pa eden morda res pravi. Nekakšna novodobna loterija. Res je sicer, da se dolgo nismo smeli družiti in da je verjetno za samske, za tiste, ki še iščejo partnerja, res težko. Ne moreš ven, skoraj ni možnosti, da bi koga spoznal, se kje v koga zaletel ali zaljubil na prvi pogled. Tako očitno pride do ljubezni na prvo profilko. Če to ne povzroča slabe volje, žalosti, razočaranja, komu kakšne škode ali kaj hujšega, pa naj ima to loterijo, morda pa enkrat le dobi glavni zadetek.

Foto: Shutterstock