Kontaktirajte nas

Zabava

Sanela sedaj razkrila resnico. Takšno je ozadje njenih zadnjih besed, ki jih je namenila Andražu

Objavljeno

V redu

To vas bo zelo presenetilo.

Sanela je v zadnji predvajani epizodi presenetila mnoge. V svoji zaobljubi je Andražu povedala vse, kar ji je ležalo na duši. Njen govor pa je sprožil mnoge komentarje na družbenih omrežjih in zato smo Sanelo vprašali nekaj podrobnosti. Za portal BumNovice.si je pojasnila sledeče:

Sanela, ste bili v Andraža na prvi pogled zaljubljeni? Vam je bil všeč, ko ste ga zagledali na poroki?

»V Andraža nisem bila na prvi pogled zaljubljena. Razen izgrajenega telesa me na prvi pogled vizualno ni pritegnil, vendar sem se zavedala, da ni vse v vizualni privlačnosti in da se slednje lahko s časom razvije sočasno z poglobljenim spoznavanjem. Zaupala sem v odločitev strokovnjakov in verjela sem, da so se za naju kot par odločili z utemeljenimi razlogi. Vendar sem zelo hitro ugotovila, da poglobljeni pogovori niso nekaj, kar bi bil vajen in da imava popolnoma različne preteklosti, izkušnje, ter način življenja.«

Kako dolgo ste pisali to, zadnjo zaobljubo? Bi danes dodali še kaj?

»Zaobljubo sem napisala zadnji dan roka v eni uri. Namerno sem čakala na zadnji trenutek, saj sem želela prvo celotno dogajanje temeljito predelati in zaobljubo napisati na podlagi razuma ter objektivnosti. Sprva sem napisala tri strani dolgo zaobljubo, vendar sem jo morala skrajšati na najbolj bistvene stvari. Tako da je ostalo še kar nekaj stvari, ki sem jih želela ubesediti, vendar sem na koncu bila vseeno zadovoljna s krajšo zaobljubo, ker sem ugotovila, da najin odnos res več ni vreden mojega dodatnega časa in energije. Zaobljuba je bila v celoti moje delo.«

Ste se po vašem odhodu z Andražem še videli? Sta govorila?

 »Andraž pa mi zatem več ni nič rekel in ni pokazal nobenega obžalovanja za katerokoli stvar.«

Foto: Planet TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals