in

Zvezdana Mlakar sporočila žalostno novico: zadnjič je igrala

Znana in priljubljena igralka Zvezdana Mlakar je še zadnjič igrala …

Znana in priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je sporočila, da je zadnjič igrala v SNG Drama.

“Sinoči sem zadnjič igrala v SNG DRAMA Ljubljana!

Do 4.junija se igrajo še druge predstave, potem pa se luči v tem mojem drugem domu za vedno ugasnejo, izklopi se elektrika, voda…

Ta “ za vedno” je grenak, nedoumljiv in boli.

In, ko sem pakirala iz svoje garderobe stvari, ki so me spremljale leta in leta sem se zavedla, da pravzaprav v spominih in občutkih znotraj sebe nosim vse še naprej, to nikamor ne odhaja za vedno, nasprotno, za vedno bo z menoj.

Zato sem večino stvari pustila kar tam, nisem nosila domov gore tekstov in ofucanih drobjarij, ki jih pravzaprav nimam kam dati. Moji zanamci pa z vso to “ šaro” tudi ne bodo vedeli kaj delati.

Ta večer sta gledala predstavo NEBESJE moja prijatelja Katarina in Jernej in po predstavi nam je beseda v našem internem dramskem bifeju težko stekla. Predstava se ju je dotaknila in vsi trije smo bili na robu solza. Jaz predvsem zaradi tega, ker sem se poslavljala tudi od tega našega legendarnega bifeja, kjer smo nešteto noči dolgo v noč debatirali o predstavah, plesali, jokali, se veselili, pili in dobro jedli!,« je zapisala.

“Na srcu mi ležijo tudi težke stvari, izzivi in pot za katero pojma nimam kam pelje.

Iz petnih žil vlečem voljo, pogled v sonce in to poslavljanje je samo pika na I življenjskemu učenju, ki se nikoli ne neha!

Nisem črnogleda, jaz to niti nikoli nisem, ne rečem pa, da je lahko.

In si spet znova in znova ponavljam : “ spremeni tisto, kar lahko, sprejmi tisto, česar ne moreš spremeniti in Bog mi daj modrost, da prepoznam to razliko!”,« je dodala Zvezdana.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Vau, ste videli, česa se je lotil ta znani voditelj?

To se je zgodilo znanemu televizijskemu voditelju