Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 27.6.2020

“Optimizem dela čudeže.”

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj. Nekateri smo veseli prostega vikenda, vse pa lahko razveselim z ugodnim predvidevanjem, ki ga nakazujejo današnja števila. 

Na današnji dan medsebojno delujeta dve najmočnejši števili 9(27) in 1 (seštevek vseh števil datuma do enomestnega števila).

Število 27 je eno najsrečnejših števil. Je število srčnosti, neustrašnosti, upora, večnega optimizma, čustvenosti in harmonije. To je tudi moje število in lahko potrdim, da tako vpliva na človeka: vendar le, če je v harmoniji z ostalimi števili v numerološkem izračunu. 

Danes boste lažje kot kdajkoli z optimizmom, srčnostjo in pogumom premagovali vse ovire. Vse tisto, za kar vam je morda v preteklosti zmanjkalo moči, poskusite danes  “spraviti čez”. Kako?  

Današnji dan zahteva neodvisno delovanje, inovativnost, originalnost, delujoče iskre vaših talentov, potrpežljivost in vztrajnost. Preden se za karkoli odločite, pretehtajte svoje odločitve iz vseh zornih kotov, nato pa izpeljite načrt. Bioritem dneva zagotavlja win-win komunikacijo, le ne omahujte preveč. 

Danes zaključite dogovore in pogajanja, poravnajte spore, zaključite načeto delo, projekte, ne le poslovne, tudi v domačem okolju se najde kaj, kar potrebuje vašo pozornost…in zaključek.

Danes lahko uspete na vseh področjih, doživite srečo, spoštovanje, čast in harmonijo. V svoji okolici boste  visoko cenjeni po svojem prispevku in delu. 

Želim vam, da vam uspe zaključiti tisto, za kar ste se že dolgo trudili. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com