Connect with us

Zanimivosti

Britanski novinarki oboževalci Harryja in Meghan grozijo s smrtjo

Objavljeno

on

Po nastopu v britanski pogovorni oddaji, kjer je komentirala boj vojvode in vojvodinje Susseške za ohranitev naslovov, so britansko novinarko Camillo Tominey pozdravili z grožnjami s smrtjo.

Britanska novinarka Camilla Tominey je v jutranji pogovorni oddaji izrazila mnenje ali naj Harry in Meghan po poroki ohranita naslova, ki jima pripadata, kljub odstopu od vseh kraljevskih dolžnosti pred letom in pol. Po iskrenih komentarjih je Camilla v imenu oboževalcev Harryja in Meghan prejela grožnje s smrtjo.

Novinarka se je dotaknil tudi vprašanja, ali bi morala imeti njuna otroka naslova, s posebnim poudarkom na Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsorju, najstarejšem sinu. Poleg prepričanja, da nimajo pravice do naslovov, novinarka meni, da Meghan in Harry po odhodu iz “podjetja” kot se interno imenuje kraljeva družina, ne bi smela imeti več nobenih pravic ali ugodnosti.

Dotaknila se je tudi želje princa Harryja, da bi obdržal vojaški čin; “Kot če bi se sama odločila za samostojno novinarko, vendar bi še naprej uporabljala vire Telegrapha na drugem koncu sveta,” je pojasnila Camilla.

Kmalu po nastopu v oddaji je več kolegov Camillo Tominey imenovalo pristransko, sama pa je razkrila, da je prejela smrtne grožnje. Poudarila je, da so bili tudi njeni otroci na udaru v nevarnih sporočilih. Objavila je tudi pismo v katerem jo imenujejo pošast.

Camilla Tominey foto: KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals