Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Britanski novinarki oboževalci Harryja in Meghan grozijo s smrtjo

Objavljeno

V redu

Po nastopu v britanski pogovorni oddaji, kjer je komentirala boj vojvode in vojvodinje Susseške za ohranitev naslovov, so britansko novinarko Camillo Tominey pozdravili z grožnjami s smrtjo.

Britanska novinarka Camilla Tominey je v jutranji pogovorni oddaji izrazila mnenje ali naj Harry in Meghan po poroki ohranita naslova, ki jima pripadata, kljub odstopu od vseh kraljevskih dolžnosti pred letom in pol. Po iskrenih komentarjih je Camilla v imenu oboževalcev Harryja in Meghan prejela grožnje s smrtjo.

Novinarka se je dotaknil tudi vprašanja, ali bi morala imeti njuna otroka naslova, s posebnim poudarkom na Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsorju, najstarejšem sinu. Poleg prepričanja, da nimajo pravice do naslovov, novinarka meni, da Meghan in Harry po odhodu iz “podjetja” kot se interno imenuje kraljeva družina, ne bi smela imeti več nobenih pravic ali ugodnosti.

Dotaknila se je tudi želje princa Harryja, da bi obdržal vojaški čin; “Kot če bi se sama odločila za samostojno novinarko, vendar bi še naprej uporabljala vire Telegrapha na drugem koncu sveta,” je pojasnila Camilla.

Kmalu po nastopu v oddaji je več kolegov Camillo Tominey imenovalo pristransko, sama pa je razkrila, da je prejela smrtne grožnje. Poudarila je, da so bili tudi njeni otroci na udaru v nevarnih sporočilih. Objavila je tudi pismo v katerem jo imenujejo pošast.

Camilla Tominey foto: KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals