Domov Zanimivosti Šok: Slovenska pevka objavila takšno fotografijo in doživela javni linč

Šok: Slovenska pevka objavila takšno fotografijo in doživela javni linč

Tega zagotovo ni pričakovala.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je Preko družbenih omrežij pred dnevi delila fotografijo in posnetek, s čimer je želela pokazati, kako srčno učiteljico ima njena hči Šajana. Deklica je namreč zbolela in ni mogla k pouku na zadnji šolski dan, ko so imeli podelitev spričeval. Zato je njena učiteljica sklenila, da svojo učenko obišče na domu.

»Prav moram tole povedati na glas. Ob moji hčerki je učiteljica Kaja Čepin. Ne bom nič drugega rekla kot samo opisala primer. Danes Šajana ni mogla v šolo, ker je imela vročino. Zadnji šolski dan. Si predstavljate to “trpljenje” še ne 10 letnega otroka. In zdaj vas vprašam – koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke. Koliko? Jaz jih veliko ne poznam. Kaja Čepin pa je tista, ki je to naredila. Osebno dostavila spričevalo in s tem pokazala, da je empatija tisto, kar je ključnega pomena. Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka.,« je ob tem zapisala Dremljeva, ki najbrž ni pričakovala, da bo med mnogimi pozitivnimi odzivi tudi kakšen, ki je zelo negativen.

»Saj vsi vemo,da tega nebi naredila,če bi se šlo za “neslavno” mamo in njenega otroka je zapisala ena izmed njenih sledilk.

A med prebiranjem številnih komentarjev smo ugotovili, da je še vedno veliko tistih, ki verjame, da je učiteljica zares zelo srčna oseba in bi to storila za vsakega svojega učenca. Bravo za takšne učiteljice!

Foto: Facebook