Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Šok: Slovenska pevka objavila takšno fotografijo in doživela javni linč

Objavljeno

V redu

Tega zagotovo ni pričakovala.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je Preko družbenih omrežij pred dnevi delila fotografijo in posnetek, s čimer je želela pokazati, kako srčno učiteljico ima njena hči Šajana. Deklica je namreč zbolela in ni mogla k pouku na zadnji šolski dan, ko so imeli podelitev spričeval. Zato je njena učiteljica sklenila, da svojo učenko obišče na domu.

»Prav moram tole povedati na glas. Ob moji hčerki je učiteljica Kaja Čepin. Ne bom nič drugega rekla kot samo opisala primer. Danes Šajana ni mogla v šolo, ker je imela vročino. Zadnji šolski dan. Si predstavljate to “trpljenje” še ne 10 letnega otroka. In zdaj vas vprašam – koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke. Koliko? Jaz jih veliko ne poznam. Kaja Čepin pa je tista, ki je to naredila. Osebno dostavila spričevalo in s tem pokazala, da je empatija tisto, kar je ključnega pomena. Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka.,« je ob tem zapisala Dremljeva, ki najbrž ni pričakovala, da bo med mnogimi pozitivnimi odzivi tudi kakšen, ki je zelo negativen.

»Saj vsi vemo,da tega nebi naredila,če bi se šlo za “neslavno” mamo in njenega otroka je zapisala ena izmed njenih sledilk.

A med prebiranjem številnih komentarjev smo ugotovili, da je še vedno veliko tistih, ki verjame, da je učiteljica zares zelo srčna oseba in bi to storila za vsakega svojega učenca. Bravo za takšne učiteljice!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, ali je Tanja Žagar kar gola v postelji? Sedaj je to tudi pokazala

Objavljeno

V redu

Avtor

Z nasmehom do ušes je pokazala, kaj nosi v postelji.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je preko svoje Instagram zgodbe tokrat oglasila z razkritjem, kaj najraje nosi za v posteljo.

»Občutek je tak, kot da nimaš nič na sebi,« je v smehu priznala in pokazala svojo poletno pižamo. Mi pa smo opazili tudi, da je mlada mamica dveh majhnih otrok, sina Karla in hčere Marine, že nazaj v top formi. Njena postava je čudovita.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: V hudi nesreči umrla mlada slovenska športnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Tragična nesreča se je zgodila na pripravah …

Kot poroča portal Siol, je na pripravah na Norveškem umrla komaj 19-letna Hana Mazi Jamnik, ki je bila članica slovenske A-reprezentance v teku na smučeh. Javnost so o njeni smrti obvestili iz Smučarske zveze Slovenija, prosijo za spoštovanje zasebnosti njenih domačih.

»Hana Mazi Jamnik je bila ena od najbolj perspektivnih tekmovalk v smučarskem teku, odlična pa je bila tudi v rolkarskem teku.

Lani je na svetovnem prvenstvu na tekaških rolkah na prelazu Lavazze in v Zianu v Italiji osvojila zlato in srebrno odličje v mladinski konkurenci. Naslov svetovne mladinske prvakinje je osvojila v drsalni tehniki, naslov podprvakinje pa v klasični tehniki,« med drugim še poroča omenjeni portal.

Iskreno sožalje svojcem.

Foto: facebook

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, ta želeni slovenski pevec nič več samski! Kdo je njegova nova lepotica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Če smo ravnokar pisali o tem, da je samski, sedaj ni več tako.

Najmlajši član priljubljene skupine Čuki, Miha Novak, je očitno ponovno zaljubljen do ušes. Pred nekaj meseci smo pisali, da je končal svojo zvezo z Lili Rodošek, takrat je za revijo Lady dal tudi izjavo: »Ja, res je, z Lili nisva več skupaj. Najine poti so se razšle, a o tem ne bi želel javno razglabljati

Sedaj pa portal njena piše, da je ponovno srečen v ljubezni. Njegova nova srčna izbranka naj bi bila simpatična Lea Slapar, s katero sta skupaj dopustovala tudi na Kreti.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals