Connect with us

Zanimivosti

Šok: Slovenska pevka objavila takšno fotografijo in doživela javni linč

Published

on

Tega zagotovo ni pričakovala.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je Preko družbenih omrežij pred dnevi delila fotografijo in posnetek, s čimer je želela pokazati, kako srčno učiteljico ima njena hči Šajana. Deklica je namreč zbolela in ni mogla k pouku na zadnji šolski dan, ko so imeli podelitev spričeval. Zato je njena učiteljica sklenila, da svojo učenko obišče na domu.

»Prav moram tole povedati na glas. Ob moji hčerki je učiteljica Kaja Čepin. Ne bom nič drugega rekla kot samo opisala primer. Danes Šajana ni mogla v šolo, ker je imela vročino. Zadnji šolski dan. Si predstavljate to “trpljenje” še ne 10 letnega otroka. In zdaj vas vprašam – koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke. Koliko? Jaz jih veliko ne poznam. Kaja Čepin pa je tista, ki je to naredila. Osebno dostavila spričevalo in s tem pokazala, da je empatija tisto, kar je ključnega pomena. Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka.,« je ob tem zapisala Dremljeva, ki najbrž ni pričakovala, da bo med mnogimi pozitivnimi odzivi tudi kakšen, ki je zelo negativen.

»Saj vsi vemo,da tega nebi naredila,če bi se šlo za “neslavno” mamo in njenega otroka je zapisala ena izmed njenih sledilk.

A med prebiranjem številnih komentarjev smo ugotovili, da je še vedno veliko tistih, ki verjame, da je učiteljica zares zelo srčna oseba in bi to storila za vsakega svojega učenca. Bravo za takšne učiteljice!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Šok: Branko Čakarmiš odhaja, ne boste uganili, kaj bo počel sedaj

Published

on

Sedaj je znano, da Branko Čakarmiš ne bo več generalni direktor POP TV-ja. Kaj se dogaja sedaj?

Kot poroča portal MMC, Branko Čakarmiš zapušča delovno mesto generalnega direktorja, odslej bo na POP TV imel drugačno nalogo, bil bo v vlogi strateškega svetovalca za ustvarjanje vsebin in poslovni razvoj podjetja.

Kot piše omenjeni portal, bo njegovo staro delovno mesto zasedla izvršna direktorica CME Adria Stella Litou.

Grkinja je v svoji dvajsetletni karieri delovala v številnih družbah, ki se ukvarjajo s TV-produkcijo, med drugim v Veliki Britaniji, Grčiji, Bolgariji in Romuniji, poroča omenjeni portal.

“Pred nami so vznemirljivi izzivi. Moja strast do televizije in vsebine ostaja nespremenjena. V novi vlogi se bom strateško posvečal razvoju vsebin in poslovnih modelov. Pro Plus pod Stellinim vodstvom bo zmagovalec teh preizkušen,” pa naj bi po navedbah družbe sporočil Čakarmiš.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka iskreno spregovorila o hudi bolečini ob smrti: Tudi vi boste zajokali

Published

on

Znana in priljubljena Slovenka je iskreno spregovorila in javno razkrila vse, kar ji leži na duši …

Nekoč otroška pevka, danes pa uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je pred dnevi sporočila svojim spletnim prijateljem, da je po hudi bolezni umrla njena mati.

Sedaj pa se je ponovno oglasila in objavila posnetek, v katerem se je vsem lepo zahvalila za vse lepe besede in misli. Dejala je, da posnetek snema zato, ker tako čuti in želi, pojasnila, da ko ji je hudo, prebere tolažilne besede svojih oboževalcev.

»Veliko mi pomenijo vaši nasveti, kako se soočit s tem. Jaz sem navajena na bolečino in marsikaj sem morala v življenju prestati, ker sem človek brez dlake na jeziku … Navajena sem se boriti skozi življenje brez, da izgubim svojo identiteto, ampak tole, tole so pa bolečine neke druge razsežnosti. To se pa ne more primerjati s tem in ne glede, kako sem jaz mislila, da sem močna … nisi,« je iskreno dejala in dodala, da si dovoli, da se jo takšna čustva dotaknejo, da si prizna, da je sesuta od žalosti. »In spet ni nič narobe s tem,« je dodala.

Poleg posnetka so se zvrstili številni komentarji, mnogi so ji zapisali lepe in tolažilne besede, mnogi še kako dobro razumejo njeno bolečino …

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

https://www.instagram.com/p/Cxi89gXoP8T/

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Veliko veselje: Vračata se kar dva znana televizijska voditelja! Oboževalci presrečni

Published

on

Na male televizijske zaslone se vračata dva zelo priljubljena slovenska televizijska voditelja …

Vesela novica za vse ljubitelje domače glasbe, ponovno se vrača oddaja V petek zvečer, z njo pa priljubljena voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab.

»Z vami že zadnji septembrski petek. In kaj vse vas čaka? so preko družbenega omrežja sporočili ustvarjalci oddaje in razveselili mnoge oboževalce, ki komaj čakajo, da se njihova priljubljena oddaja vrne nazaj na male zaslone.

Mnogi menijo, da je oddaja V petek zvečer ena boljših popestritev, ker pa ustvarjalci obljubljajo še novosti, so prepričani, da bo nova sezona še boljša.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals