Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani Slovenec na Hrvaškem v življenjski nevarnosti. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Povedal je, da je bil napaden.

Nekdanji televizijski in radijski voditelj, danes pa uspešen podjetnik Marko Potrč, se je tokrat oglasil iz Hrvaške in povedal zares šokantno zgodbo, ki vam bo povzročila kurjo polt. Pojasnil je, da se je peljal s kolesom, ko ga je dobesedno napadel domačin s skuterjem in ga želel »zrušiti«.

»To, kar se je zgodilo zdaj, ni prvič, je pa enako grozljivo kot vsakokrat,« je povedal in razložil, da je starejši gospod namerno in večkrat z vespo zapeljal vanj z namenom, da ga spravi s ceste. Potrč je ohranil mirno kri, gospoda je vprašal, v čem je težava in povedal, da se je le ta jezil, da je problem v njih, kolesarjih.

A tukaj se zgodba še ni zaključila. »Gospod ustavi zraven mene, začne kričati, jaz kričim nazaj, nakar on mene fizično napade,« je povedal Potrč.

»Ustavil me je pa seveda pred polnim lokalom, da je imel moč. To je nedopustno,« je vidno pretresen še dejal.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals