Hide Preloader

Marjetka Vovk: “Spet žarim!”

<div id="midasWidget__r92"></div>

Slovenska pevka in učiteljica petja Marjetka Vovk spet žari! Kot je priznala, je to zato, ker dela tisto, kar ima rada. Svojim oboževalcem pripravlja čisto svojo pesem. Vsaj tako je zapisala na družbenem omrežju Instagram.

O tem, da se pripravlja nekaj novega, pa je Marjetka pisala že pred nekaj dnevi, ko je objavila čudovito fotografijo, poleg pa zapisala: “Moj nov vsakdan. ??? Nova, dolga zgodba. Veselje, jok, sreča, žalost. ??? Kot da je vse na novo in prvič.”

Takrat so se pojavila tudi številna ugibanja, kaj lepa pevka s temi besedami misli in kaj se pripravlja oziroma, kaj jim bo sporočila.

Že nekaj trenutkov kasneje se je na njenem Instagram računu pojavila nova objava, ob kateri je Marjetka zapisala:
Včasih se mora ustavit svet, da se imamo čas obrniti k sebi ❤️ in takrat lahko nastanejo najlepše stvari, take ki bogatijo srce! ?Midva sva v miru našla ogromno navdiha in nastale so prelepe pesmi, kar za cel album jih je! ?Komaj čakava, da jih pošljeva v svet in jih deliva z vami!”

Njeni oboževalci so bili seveda nad novičko navdušeni.

Včeraj pa se je priljubljena pevka spet oglasila svojim oboževalcem in razkrila: “Srečna in vesela, delam kar želim?, zato žarim??.Zdaj je spet prišel moj čas?, čas ko si brez slabe vesti vzamem dan za snemanje pesmi☀️, dan za snemanje spota??, dan ki je samo moj! ??Šele zdaj, ko spet vse to počnem vidim koliko mi to pomeni in kako sem vse to pogrešala!

Veselimo se tudi mi in komaj čakamo novosti!

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice