Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 27. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 27. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan, danes pa se napoveduje zanimiv, vesel, srečen dan.

»Meni pripada sreča – zaslužim si jo. Zaslužim si izobilje vsega dobrega, v vseh mogočih oblikah.«

Število 27 je eno najsrečnejših števil. Danes vas bodo vodila čustva. Najbolj boste zadovoljni ustvarjalci, ki vidite daleč naprej v prihodnost in ki svojo vizijo uresničujete že sedaj. Vsi, ki se ukvarjate s telekomunikacijami, jeklom, mornarico, literaturo, s turizmom in potovanji, vsi umetniki, boste visoko cenjeni po svojem delu, še posebej, če boste delali na sebi lasten način. Na svoji poti morate vztrajati, tudi tedaj, ko boste mislili, da morate nekomu priskočiti na pomoč ali, ko bi se rajši zabavali, kot ustvarjali. To so namreč le izgovori, da ne bi sledili svojim zamislim. Fokusirajte se nase, motnje okoli sebe dajte v nemar in sledite sliki v svoji glavi. Verjemite vase in pričakujte le najboljše. Danes se vam izplača povezovati se s tujino in tujci; zasebno in poslovno. V kolikor ne, pa zaključujte zadeve, projekte, pogovore, posle, domača opravila, neproduktivne odnose. V zraku se namreč že čuti svež veter.

To število je število boja, upora, poguma, ognja, energije, literature in akcije. Globoko v sebi boste vedeli, da je mogoče doseči prav vse, čutili boste, da se bo vse dobro izteklo, kljub morebitnim začetnim zapletom. Malce brzdajte svojo impulzivnost in nepremišljenost in se držite svoje smeri. Počnite to, v kar verjamete.

S srčnostjo, optimizmom, pogumom in vztrajnostjo boste dosegli uspeh in blagostanje. Vaše delo bo zelo cenjeno zato lahko pričakujete nagrade, priznanje, ugled in napredovanje.

Pomembna vam bosta red in harmonija, zato boste na svojo okolico delovali blagodejno.

Vaše oko se zna ustaviti na simpatičnem tujcu/tujki.

Če boste potrebovali pomoč, zanjo prosite žensko osebo.

Vzdržite se čustveno pogojenih nakupov, da vam kasneje ne bo žal.

To je opis splošnega vpliva dneva. V kakšni meri se dotakne nas je odvisno od števil v numerološkem izračunu vsakega posameznika.

Želim vam, da pogumno sledite klicu svojega srca in materializirate svojo vizijo.   

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko