Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenski vplivnež iskreno: “Sit sem tega, da moram skrivati …”

Objavljeno

V redu

V vrsto vplivnežev in slavnih Slovencev in Slovenk, ki nočejo več biti popolni na družbenih omrežjih, se je očitno postavil tudi eden najbolj prepoznavnih vplivnežev pri nas – Cool Fotr Jani Jugovic.

Na družbeno omrežje Instagram je dodal dve fotografiji, na prvi ima popolno izklesane trebušne mišice, a na drugi fotografiji razkriva, da v resnici vendarle ni tako, a da je sit tega, da mora skrivati svojo nepopolno postavo.

Zakaj bi svoj šestorček skrival pod prevelikimi majicami in se ga sramoval . Pač tudi jaz sem samo človek in ja, tudi jaz imam kak kvadratek preveč 🤷‍♂️ Sit sem tega, da moram skrivati mojo nepopolno postavo, zato…

Fck that! Objavite to v medije 🤷‍♂️ “Jani ima six pack, katastrofa” Navdihnite vse moške, da pa ni nič narobe s tem, bodimo free in veselo razkazujmo svoje kvadratke. To je normalno 🤷‍♂️
Uglavnm, a ni žalostno, da so FB, IG ipd potrebni zato, da se mi sami dobro počutimo v svoji koži? Pa bom še bolj žleht, a ni žalostno da so “nepravilnosti” postale clickbait za nabiranje like-ov?
Predlagam, da za 3 minute odložiš telefon, se pogledaš v ogledalo in ugotoviš v svoji glavi, da si popoln/a v svoji nepopolnosti, si unikat! Če se pa slučajno ne počutiš kul v svojem telesu se pa brcneš v rit in greš v to smer, da to spremeniš,
” je zapisal Jani in pojasnil še, da druga fotografija razkriva njegovo realno podobo.

Jani Jugovic, ki ima na Instagramu več kot 80 tisoč sledicev, je za objavo fotografije od svojih oboževalcev seveda prejel številne všečke in pohvale.

Kaj pa menite vi? Na kateri je videti bolje?

View this post on Instagram

🏖 I have sixpack and i like it 🐰 • Zakaj bi svoj šestorček skrival pod prevelikimi majicami in se ga sramoval . Pač tudi jaz sem samo človek in ja, tudi jaz imam kak kvadratek preveč 🤷‍♂️ Sit sem tega, da moram skrivati mojo nepopolno postavo, zato… • Fck that! Objavite to v medije 🤷‍♂️ “Jani ima six pack, katastrofa” Navdihnite vse moške, da pa ni nič narobe s tem, bodimo free in veselo razkazujmo svoje kvadratke. To je normalno 🤷‍♂️ • • • • Uglavnm, a ni žalostno, da so FB, IG ipd potrebni zato, da se mi sami dobro počutimo v svoji koži? Pa bom še bolj žleht, a ni žalostno da so “nepravilnosti” postale clickbait za nabiranje like-ov? • Predlagam, da za 3 minute odložiš telefon, se pogledaš v ogledalo in ugotoviš v svoji glavi, da si popoln/a v svoji nepopolnosti, si unikat! Če se pa slučajno ne počutiš kul v svojem telesu se pa brcneš v rit in greš v to smer, da to spremeniš🤷‍♂️ • You do You – majkemi 😎 • • P.s. ta fotka je clickbait in ja ta fotka je retuširana, če pa podrsaš na levo, najdeš pa original 😃 #instagram #staytrue #perfection #famous #fit #photoshoped #offline #coolfotr #coolmamacitaa #reallife #lakebohinj #sup

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, ali je Tanja Žagar kar gola v postelji? Sedaj je to tudi pokazala

Objavljeno

V redu

Avtor

Z nasmehom do ušes je pokazala, kaj nosi v postelji.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je preko svoje Instagram zgodbe tokrat oglasila z razkritjem, kaj najraje nosi za v posteljo.

»Občutek je tak, kot da nimaš nič na sebi,« je v smehu priznala in pokazala svojo poletno pižamo. Mi pa smo opazili tudi, da je mlada mamica dveh majhnih otrok, sina Karla in hčere Marine, že nazaj v top formi. Njena postava je čudovita.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: V hudi nesreči umrla mlada slovenska športnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Tragična nesreča se je zgodila na pripravah …

Kot poroča portal Siol, je na pripravah na Norveškem umrla komaj 19-letna Hana Mazi Jamnik, ki je bila članica slovenske A-reprezentance v teku na smučeh. Javnost so o njeni smrti obvestili iz Smučarske zveze Slovenija, prosijo za spoštovanje zasebnosti njenih domačih.

»Hana Mazi Jamnik je bila ena od najbolj perspektivnih tekmovalk v smučarskem teku, odlična pa je bila tudi v rolkarskem teku.

Lani je na svetovnem prvenstvu na tekaških rolkah na prelazu Lavazze in v Zianu v Italiji osvojila zlato in srebrno odličje v mladinski konkurenci. Naslov svetovne mladinske prvakinje je osvojila v drsalni tehniki, naslov podprvakinje pa v klasični tehniki,« med drugim še poroča omenjeni portal.

Iskreno sožalje svojcem.

Foto: facebook

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, ta želeni slovenski pevec nič več samski! Kdo je njegova nova lepotica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Če smo ravnokar pisali o tem, da je samski, sedaj ni več tako.

Najmlajši član priljubljene skupine Čuki, Miha Novak, je očitno ponovno zaljubljen do ušes. Pred nekaj meseci smo pisali, da je končal svojo zvezo z Lili Rodošek, takrat je za revijo Lady dal tudi izjavo: »Ja, res je, z Lili nisva več skupaj. Najine poti so se razšle, a o tem ne bi želel javno razglabljati

Sedaj pa portal njena piše, da je ponovno srečen v ljubezni. Njegova nova srčna izbranka naj bi bila simpatična Lea Slapar, s katero sta skupaj dopustovala tudi na Kreti.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals