Connect with us

Zanimivosti

Slovenski vplivnež iskreno: “Sit sem tega, da moram skrivati …”

Objavljeno

on

V vrsto vplivnežev in slavnih Slovencev in Slovenk, ki nočejo več biti popolni na družbenih omrežjih, se je očitno postavil tudi eden najbolj prepoznavnih vplivnežev pri nas – Cool Fotr Jani Jugovic.

Na družbeno omrežje Instagram je dodal dve fotografiji, na prvi ima popolno izklesane trebušne mišice, a na drugi fotografiji razkriva, da v resnici vendarle ni tako, a da je sit tega, da mora skrivati svojo nepopolno postavo.

Zakaj bi svoj šestorček skrival pod prevelikimi majicami in se ga sramoval . Pač tudi jaz sem samo človek in ja, tudi jaz imam kak kvadratek preveč ?‍♂️ Sit sem tega, da moram skrivati mojo nepopolno postavo, zato…

Fck that! Objavite to v medije ?‍♂️ “Jani ima six pack, katastrofa” Navdihnite vse moške, da pa ni nič narobe s tem, bodimo free in veselo razkazujmo svoje kvadratke. To je normalno ?‍♂️
Uglavnm, a ni žalostno, da so FB, IG ipd potrebni zato, da se mi sami dobro počutimo v svoji koži? Pa bom še bolj žleht, a ni žalostno da so “nepravilnosti” postale clickbait za nabiranje like-ov?
Predlagam, da za 3 minute odložiš telefon, se pogledaš v ogledalo in ugotoviš v svoji glavi, da si popoln/a v svoji nepopolnosti, si unikat! Če se pa slučajno ne počutiš kul v svojem telesu se pa brcneš v rit in greš v to smer, da to spremeniš,
” je zapisal Jani in pojasnil še, da druga fotografija razkriva njegovo realno podobo.

Jani Jugovic, ki ima na Instagramu več kot 80 tisoč sledicev, je za objavo fotografije od svojih oboževalcev seveda prejel številne všečke in pohvale.

Kaj pa menite vi? Na kateri je videti bolje?

View this post on Instagram

? I have sixpack and i like it ? • Zakaj bi svoj šestorček skrival pod prevelikimi majicami in se ga sramoval . Pač tudi jaz sem samo človek in ja, tudi jaz imam kak kvadratek preveč ?‍♂️ Sit sem tega, da moram skrivati mojo nepopolno postavo, zato… • Fck that! Objavite to v medije ?‍♂️ “Jani ima six pack, katastrofa” Navdihnite vse moške, da pa ni nič narobe s tem, bodimo free in veselo razkazujmo svoje kvadratke. To je normalno ?‍♂️ • • • • Uglavnm, a ni žalostno, da so FB, IG ipd potrebni zato, da se mi sami dobro počutimo v svoji koži? Pa bom še bolj žleht, a ni žalostno da so “nepravilnosti” postale clickbait za nabiranje like-ov? • Predlagam, da za 3 minute odložiš telefon, se pogledaš v ogledalo in ugotoviš v svoji glavi, da si popoln/a v svoji nepopolnosti, si unikat! Če se pa slučajno ne počutiš kul v svojem telesu se pa brcneš v rit in greš v to smer, da to spremeniš?‍♂️ • You do You – majkemi ? • • P.s. ta fotka je clickbait in ja ta fotka je retuširana, če pa podrsaš na levo, najdeš pa original ? #instagram #staytrue #perfection #famous #fit #photoshoped #offline #coolfotr #coolmamacitaa #reallife #lakebohinj #sup

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ojoj, to se je dogajalo v domu znanih Slovencev. Saj ne boste verjeli svojim očem

Objavljeno

on

Avtor:

Znana Slovenca sta pokazala, kaj se je zgodilo v njunem domu. Tudi vi boste ostali popolnoma brez besed …

Znani slovenski parček, košarkar Žiga Dimc in njegova žena Adrijana, sta zagotovo doživela enega izmed življenjskih šok trenutkov.

»Ko ne veš, al bi se jokal, smejal, izselil otroke al še sam skočil v banjo. je zapisala Adrijana na družbeno omrežje Instagram in pokazala fotografijo, na kateri se vidi, kaj sta otroka ušpičila. Naredila sta toliko pene, da je bila po vsej kopalnici.

Njeni spletni prijatelji in sledilci so se seveda nasmejali, nekdo pa jo je vprašal, kakšen je recept za takšen rezultat.

»Ju lahko prosim vprašaš kaj sta vlila notri, da je uspela ta količina pene? je zapisal na Instagram, Adrijana mu je odgovorila: »1/2 flaske Fa tus gela in 1/4 Justove materine dusice, ampak mislim, da je secret ingredient blo dejstvo, da sta vklopila dvojne masazne sobe naenkra.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Darja Zgonc in Edi Pucer pokazala, kaj sta počela skupaj, ko nista bila na POP TV

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska voditelja sta s tem, kar sta počela skupaj, navdušila mnoge …

Zelo znana in priljubljena slovenska televizijska voditelja, Darja Zgonc in Edi Pucer, ki skupaj že vrsto let vodita informativno oddajo 24ur, sta pokazala, česa sta se lotila, ko nista bila v službi.

»Danes smo v družbi sodelavcev, Anite Ogulin ter ekipe iz Zveze prijateljev Moste Polje spekli potice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Naši zaposleni, novinarji pa tudi Darja in Edi so se z veseljem odzvali povabilu, da bi razveselili otroke, ki bodo svoje božično-novoletne počitnice preživeli v Vili Šumica v Kranjski Gori
je zapisala ekipa pop tv programa na družbeno omrežje in s posnetkom pokazala, kako spretno potico peče Edi Pucer, ki je znan po tem, da zna speči najboljšo potico. Pri tem pa mu je pomagala tudi njegova sovoditeljica Žgončeva.

Mnogi so bili nad njuno gesto več kot navdušeni.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka iskreno spregovorila o veliki izgubi moškega, ki ji je pomenil največ v življenju

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena slovenka je prvič javno spregovorila o veliki žalosti, ki jo je doletela …

Znana in zelo priljubljena slovenska voditeljica Tanja Kocman, je za revijo Suzy spregovorila o žalostnem obdobju v življenju, ko je izgubila očeta.

»Na eni strani se je iz mojega življenja poslovil moški, , ki mi je največ pomenil, na drugi je vanj vstopil nekdo, ki me zna ljubiti kot še nihče doslej,« je spregovorila o smrti očeta, ki se je zgodila pred štirimi leti in ljubezni, ki je potrkala na njena vrata. S Primožem Adamovičem sta se spoznala na delovnem mestu in iz prijateljstva se je rodila ljubezen.

»Smrt očeta me je sprva povsem izžela. Veliko časa sem potrebovala, da sem to predelala oz. še vedno predelujem. Celo tako, da o tem govorim na glas, saj je smrt pri nas še zelo velik tabu, pa ne bi smela biti,« je dejala Kocmanova za omenjeno revijo.

»Na srečo med nama ni ostalo nič neizrečenega. Nikoli mu nisem pozabila povedati, kako zelo ga imam rada, tako sem glede tega pomirjena,« je dejala za omenjeno revijo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals