Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Damjan Murko iskreno o sinovem rojstvu

Objavljeno

V redu

Minilo je osem let, odkar sta Damjan in Maja Murko postala starša sinu Tiarju. In kot je včeraj, na sinov rojstni dan zapisal Damjan na družbeno omrežje, sta zanj dolgo prosila.

Tiar Murko je že pravi korenjak! Včeraj je dopolnil osem let in prav ponosno se je fotografiral poleg rojstnodnevne torte, ki je že na pogled videti zelo slastna. Na eni izmed fotografij pa sta bila tudi njegova starša, Damjan in Maja Murko. Seveda je Damjan, ki je objavil fotografije sinovega rojstnega dne, poleg dodal še zelo lep zapis: “Pred osmimi leti nama je Bog, podaril tebe. Dragi Tiar, dolgo sva prosila za to, dana nama je najlepša vloga v življenju, biti starša.

Le delček življenja je za tabo, le delček sanj za novo zmago, le delček življenja za teboj, ta del ostal bo vedno tvoj!

Sanje naj te nosijo v svet, čuvaj cvetja lep planet, naj sreča te vodi po pravi poti, da nikdar ne boš v zmoti.

VSE NAJBOLJŠE NAJIN MALI PRINC!

Vse najboljše pa Tiarju želimo tudi iz uredništva BumNovice.si!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Werner razkril vsem, kaj počne ob večerih

Objavljeno

V redu

Avtor

Delil je fotografijo, ki vas bo navdušila.

Priljubljeni pevec Werner se rad oglasi tudi na družbenih omrežjih in včasih svoje sledilce in oboževalce razveseli tudi z utrinki iz zasebnega življenja. Tokrat je delil fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko Kanenas, ki je postala že prava mlada dama. Na fotografiji pa je tudi psička Q, ki ima v družini Wernerja prav posebno mesto.

»Kako pa vi preživljate večere?Moji so takšni,« je razkril. Mi pa dodajamo, da so njegovi večeri čudoviti. Ni lepšega, kot stisniti se k svoji družini.

Kako pa vi preživljate večere?Moji so takšni❤

Objavil/a Werner Werner Brozovic dne Sreda, 24. februar 2021

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Slovenska pevka pričakuje dvojčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka že ima enega otroka, sedaj pa pričakuje še dvojčka …

Slovenska pevka Lea Likar Praznik, ki smo jo bolje spoznali pred nekaj leti v Slovenski popevki, bo ponovno postala mamica. Tokrat se bosta z možem razveselila kar dveh dojenčkov, saj pevka pod srcem nosi dvojčka.

Zagotovo jo čaka naporno obdobje, njen prvorojenec Fran še ni dopolnil dve leti.

Kot zanimivost pa morda še to, da je pred rojstvom prvorojenca njen mož Matic restavriral star voziček, v katerem se je nato vozil in udobno spal mali Fran. In kot je pevka omenila v intervjuju, bo sedaj mož spet imel delo, tokrat pripraviti voziček za dva ali pa kar tri, saj se Fran še vedno rad prevaža.

1+1=3 Foto: Alen Karupovic Photography

Objavil/a Lea Likar Praznik dne Nedelja, 25. avgust 2019

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj vse presenetila s takšno fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Navajeni smo že, da pokaže tudi malce manj lepe fotografije …

Tokrat je simpatična pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj svoje sledilce in oboževalce presenetila s fotografijo, na kateri ni videti ravno najbolj popolno. A tega smo pri Rebeki že vajeni, pogosto pokaže svoje realno stanje in počutje. Tokrat je objavila fotografijo, na kateri ima težave s svojo frizuro, uporabila je kar znano angleško frazo: »Bad hair day«, poleg pa dodala še zapis: »Naj bo vaš dan boljši, kot moja frizura!«

A ne glede na to, da ima težave s frizuro, je videti odlično. In prav to so ji sporočili tudi številni sledilci in oboževalce. Je pač tako, da se vse bolj ceni resnično lepoto. In Rebeka Dremelj jo zagotovo ima, pa četudi ne s popolno pričesko.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO