Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Andrea je odšla iz hleva, upala je, da se ji bo Jan pridružil. Kaj se dogaja med njima?

Objavljeno

V redu

Čakala je, da bo prišel, toda zaman …

Kljub temu, da Andrea ni več glava družine, pa je prva, ki zjutraj vstane in najprej nakrmi živali. Ko ostali člani družine še sladko spijo, ona že čisti, molze in pobira jajca.

Tokrat je upala, da se ji bo pridružil Jan, saj je videla, da je prav tako vstal. A se je zmotila.

»Zagledala sem Jana, ko se je zbudil in bila navdušena, saj se on nikoli ne zbudi tako zgodaj. Pričakovala sem, da mi pride pomagat,« je razkrila v kamero, a nato dodala, da ga ni bilo. Le na stranišče ga je tiščalo, potem pa se je odpravil nazaj spat.

Andrea je upala, da se ji bo Jan pridružil.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Presenečenje: Sonja Plešnar (Ljubezen po domače) pred novim obdobjem v življenju

Objavljeno

V redu

Avtor

Znana resničnostna zvezdnica je razkrila, kaj je doživela …

Sonjo Plešnar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Mitje Rusa. Nista se zaljubila, sta pa postala dobra prijatelja.

Pred simpatično Sonjo pa je sedaj popolnoma novo obdobje, kot je razkrila za portal žurnal24, je bila na avdiciji v Šentjakobskem gledališču, želi si namreč igrati.

“Lahko rečem, da je bilo na avdiciji super. Na izbiro so bile različne vloge, sama sem izbrala vloge z različnimi značaji, a so mi nato dodelili le dve. Najprej sem morala odigrati, kako z očetom stojiva na železniški postaji in zaman čakava mamo, nato pa se odpeljeva na morje in se medtem spominjava življenjskih dogodkov. Za drugo vlogo sem se morala vživeti v natakarico, ki je imela z igralcem klavirja v džez lokalu spolni odnos, kar je kasneje obžalovala, saj je klaviaturist baraba, a ona ga sočasno ljubi in sovraži. Občutke imam dobre, saj so mi rekli, da sta bili ti dve odigrani vlogi dovolj in mi zato ni bilo treba prebrati pesmi, kar je bilo prvotno v načrtu,« je pojasnila za omenjeni portal in dodala: »Na koncu so mi še povedali, da sem zanje pravzaprav prekvalificirana.«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danijela (Kmetija) prestrašena zaradi neznane ženske. To ji je naredila

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kaj se ji je zgodilo …

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija, Danijela, je v Instagram zgodbi razkrila, kaj se ji dogaja sedaj, ko jo ljudje prepoznajo in želijo ogovoriti.

»Vsi tisti, ki me prepoznate v trgovinah, pri trgovini, na parkirišču, na ulici, vsepovsod, ni panike, se rada pogovarjam, fotografiram … Po drugi strani pa prosim, ne me strašit. Ker zdajle ena teta je zakričala: Danijela! In pogledam, spustim voziček, tamalega … Vse bomo zrihtali, samo ne me strašit,« je prosila svoje številne oboževalce.

Danijela se je s svojim iskrenim nastopom v šovu priljubila mnogim, mnogi tudi navijajo zanjo in upajo, da bo prav ona tista, ki bo letos zmagala.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Blaž s tremi preživel noč, štiri kandidatke zapustile šov. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Šok za mnoge …

Šov Sanjski moški bo z zadnjo oddajo šokiral mnoge gledalce. Potem ko bomo videli, kako bo Blaž izbral tri kandidatke, s katerimi bo želel preživeti sanjski zmenek in nato še noč brez kamer, bo naslednjega dne sledil šok za štiri kandidatke. Blaž bo namreč na naslednji ceremoniji vrtnic podaril le štiri, štiri dekleta pa se bodo morala posloviti.

»Se tudi sama sprašujem, zakaj si me pustil tako dolgo notri, ker se jaz počutim kot zadnja tukaj,« mu je dejala ena izmed kandidatk, ki ni dobila vrtnice.

Še ena kandidatka, ki je odšla domov, pa je menila, da jo je odslovil zato, ker ni zanj dovolj vitka, visoka in zato, ker nima športne postave. A pravi: »Šparam to za nekoga, ki mu bo to dejansko všeč!«

Katere štiri kandidatke bodo odšle?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals