Numerološka usmeritev dneva – Torek, 27. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 27/10/2020

Dobro jutro, dober dan, danes pa se napoveduje deloven, a radosten in srečen dan.

»Meni pripada sreča – zaslužim si jo. Zaslužim si izobilje vsega dobrega, v vseh mogočih oblikah.«

Število 27 je eno najsrečnejših števil v numerologiji. Danes boste zadovoljni tisti, ki vidite daleč naprej v prihodnost in ki svojo vizijo uresničujete že sedaj. Na svoji poti morate vztrajati, tudi tedaj, ko boste mislili, da morate nekomu za vsako ceno priskočiti na pomoč ali, ko bi se rajši zabavali, kot ustvarjali. To so namreč le motilci in izgovori, da ne bi sledili svojim zamislim. Fokusirajte se nase, motnje okoli sebe dajte za nekaj časa v nemar in sledite sliki v svoji glavi. Verjemite vase in pričakujte le najboljše. Koristilo pa bi vam, če bi za svoje ideje pridobili sorodnike, prijatelje in znance. Ustvarite dobre stike, bodite prijazni in jasno povejte, kaj potrebujete in želite. Svojo vizijo še posebej razvijajte v tujini. Vaš aduta danes sta vzpostavljanje stikov s tujci in mreženje v tujini. Energijo vlagajte na področje komunikacijske tehnologije, trgovine, literature, medicine, jekloindustrije.

Dan je primeren tudi za zaključevanje pričetih projektov, različnih opravil in opravkov in tudi za zaključevanje neproduktivnih odnosov.

Intuitivno boste vedeli, kaj deluje in kaj ne. S srčnostjo, optimizmom, pogumom in vztrajnostjo boste dosegli uspeh in blagostanje. Vaše delo bo visoko cenjeno zato lahko pričakujete priznanje, ugled in napredovanje.

Pomembna vam bosta red in harmonija, zato boste na svojo okolico delovali blagodejno.

Želim vam, da pogumno sledite klicu svojega srca in materializirate svojo vizijo. Človeštvo vas potrebuje.

Vaša numerologinja Asya

foto: shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com