Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj delila posnetek in takoj navdušila! Vau, kocine vam bodo šle pokonci …

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka je s takšnim posnetkom razveselila oboževalce na družbenih omrežjih. Tudi vam bo zelo všeč.

Priljubljena slovenska pevka, podjetnica in nekdanja misica Rebeka Dremelj, je objavila zares čudovit posnetek, s katerim nas je popeljala 15 let nazaj.

»Natanko 15 let nazaj, sta peli z mano tole pesem na Emi, moji dragi Nuška in Sandra, na izboru pesmi za Evrovizijo. Bili sta takrat moji back vokalistki. In tako zelooo fantastično je bilo z njima stati včeraj na odru po tolikih letih, v oddaji Petek Zvečer. Dokler ne bo oddaja v etru, vam pokažem tole vajo iz garderobe. V živo pa kmalu na RTV Slo. Mimogrede veeeem- nič se nismo postarale,« je pripisala poleg posnetka, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Ja, mi se kar strinjamo z njenim zapisom, zares so vse tri čudovite in zares so videti zelo dobro. Posnetek nam je pa tako všeč, da smo ga poslušali že kar nekajkrat!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals