Connect with us

Zabava

Šov Kmetija se je zaključil, na posestvu ostal ta skriti zaklad. Trije so se ponj vrnili …

Objavljeno

on

Vedeli so, da jih čaka in ga tudi dobili. Vas zanima, po kaj so se vrnili trije tekmovalci?

V Vučji Gomili, kjer se je letos snemal šov Kmetija, ni nikogar več. Le pridni delavci pospravljajo in razstavljajo objekte in kmalu bo tako, kot da šova ne bi bilo.

A trije tekmovalci, Stanka, Nika in Dominik, so se vrnili na kraj prizorišča. Za to so imeli prav poseben razlog, nekaj so iskali. Nekaj, kar je nekdo skril in pustil tam vse do konca šova.

Odkrili so kar 130 kozarcev ozimnice, vloženih kumar, paprik, feferonov, marmelade … Vse skupaj so očistili in znosili v avto, seveda zelo zadovoljni z izkupičkom.

Kako to, da se je 13 kozarcev ozimnice znašlo skrito v gozdu in kdo jo je tja odnesel? Tega v posnetku niso razkrili, so pa za portal njena.si pojasnili: »Dogovorjeno je bilo, da eden od zadnjih iz nasega “klana” skrije zelenjavo. Na žalost se je nekaj zgodilo s tekmovalcem in ni mogel iti iskati sam, ker smo pa seveda vedno za akcijo, smo se dobili na kavici in dogovorili, da nas bo vodil do kozarcev čez gozd. Tako da mislim, da je to tudi že odgovor na drugo vprasanje: VEDELI SMO, DA BODO KOZARCI TAM (ne na enaki lokaciji, pač pa nekje v gozdu). Pametna Stanka in Dominik sta jih našla že po drugem poskusu iskanja.«

Odpeljali so 130 kozarcev ozimnice. (foto: posnetek zaslona)

Celoten posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals