Kontaktirajte nas

Zabava

Šov Kmetija se je zaključil, na posestvu ostal ta skriti zaklad. Trije so se ponj vrnili …

Objavljeno

V redu

Vedeli so, da jih čaka in ga tudi dobili. Vas zanima, po kaj so se vrnili trije tekmovalci?

V Vučji Gomili, kjer se je letos snemal šov Kmetija, ni nikogar več. Le pridni delavci pospravljajo in razstavljajo objekte in kmalu bo tako, kot da šova ne bi bilo.

A trije tekmovalci, Stanka, Nika in Dominik, so se vrnili na kraj prizorišča. Za to so imeli prav poseben razlog, nekaj so iskali. Nekaj, kar je nekdo skril in pustil tam vse do konca šova.

Odkrili so kar 130 kozarcev ozimnice, vloženih kumar, paprik, feferonov, marmelade … Vse skupaj so očistili in znosili v avto, seveda zelo zadovoljni z izkupičkom.

Kako to, da se je 13 kozarcev ozimnice znašlo skrito v gozdu in kdo jo je tja odnesel? Tega v posnetku niso razkrili, so pa za portal njena.si pojasnili: »Dogovorjeno je bilo, da eden od zadnjih iz nasega “klana” skrije zelenjavo. Na žalost se je nekaj zgodilo s tekmovalcem in ni mogel iti iskati sam, ker smo pa seveda vedno za akcijo, smo se dobili na kavici in dogovorili, da nas bo vodil do kozarcev čez gozd. Tako da mislim, da je to tudi že odgovor na drugo vprasanje: VEDELI SMO, DA BODO KOZARCI TAM (ne na enaki lokaciji, pač pa nekje v gozdu). Pametna Stanka in Dominik sta jih našla že po drugem poskusu iskanja.«

Odpeljali so 130 kozarcev ozimnice. (foto: posnetek zaslona)

Celoten posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: posnetek zaslona

Zabava

Se POP TV šali na račun svojega novega Sanjskega moškega? Kaj pa to pomeni?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njihov zapis vam bo zelo presenetil.

Če ste opazili tudi vi, ste najbrž dvakrat prebrali. Na družbenem omrežju se je namreč pojavila zapeljiva fotografija novega Sanjskega Blaža Kričeja Režek, poleg pa zapis: »Ja, tudi brije se že. Ker ste ravno spraševali.”

Seveda se ustvarjalci šova ne norčujejo iz svojega Sanjskega moškega, so pa s tem zapisom mogoče dali vedeti, da tudi do njih pridejo negativni komentarji. Nekateri so se namreč obregnili ob njegovo starost oziroma rosno mladost – 23 jih ima in zapisali, da bo nova sezona bolj podobna otroškemu vrtcu.

No, nekateri pa menijo, da bo ravno zato še bolj zanimivo, POP TV pa obljublja tudi, da med dekleti ne bo že videnih obrazov.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Lea Bertoncelj po šovu uživa takšno srečo! Zelo boste presenečeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vse postavilo na svoje mesto.

V finalni oddaji Ljubezen po domače smo izvedeli, da sta Lea in Jure Novak ostala dobra prijatelja. Se je pa Lei takoj po snemanju šova nasmehnila sreča, spoznala je čudovitega fanta, s katerim je srečna še danes.

Kaj pa sicer počne danes Lea?

»Delam v pisarni ter delam tudi kot osebna asistentka. Jeseni bom naredila strokovni izpit za zastopnika, imam tudi par projektov, ki sedaj delam na njih a zaenkrat o tem še ne bi spregovorila.«

In kaj pravi o svoji sreči, o svojem življenju?

»Moje življenje je tako, kot si ga naredim jaz, torej najboljše kar lahko. Ni vse vedno v rožicah ampak iz tega se vedno kaj naučimo.  Je pa res, da se mi je, ko sem spoznala svojega fanta življenje spremenilo. Pomagala sva drug drugemu pri uresničevanju želja ter drug drugega učiva za življenje. Tako da sem mu hvaležna, da sem se lahko marsikaj naučila.«

Lea uživa življenje. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poroka na prvi pogled: Uganka – kaj se je dogajalo med akterji po večerjah, ko ni bilo kamer?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste kaj šokirani?

V šovu Poroka na prvi pogled so imeli pari enkrat tedensko skupno večerjo. Tam se je, po besedah Nine, sklepalo prijateljstvo in gradili so se odnosi. Kaj pa se je dogajalo, ko kamer ni več bilo?

»Vsi pari smo se srečevali in družili samo na večerjah in ceremonijah, tako da smo imeli bolj malo časa za spoznavanje in druženje,« nam je razkrila Nina in dodala še, da je bil namen večerij druženje, tedenska refleksija, izmenjava izkušenj, pa tudi svetovanje, predvsem pa druženje.

»Seveda smo na večerjah spili tudi kakšen kozarček vina, kot se spodobi ob dobri hrani. Na zadnji večerji pa so nas vse preplavila čustva. Začeli smo dojemati, da se eksperiment približuje koncu in da bomo zelo hitro v realnem svetu, kjer nas bo čakalo ogromno neznank in na novo nastalih situacij,« je še pojasnila.

Ko je bilo konec večerje, so ugasnile tudi kamere. Kaj se je dogajalo?

Kajs se je dogajalo, ko so kamere ugasnile?

»Po večerji so kamere ugasnile, kaj se je pa potem dogajalo, pa vemo le mi,« ostaja Nina skrivnostna.

Razkrila je le to, da so prav na teh večerjah posamezni akterji med seboj spletli tesnejša prijateljstva, ki pa so se spremenila v prava šele, ko je bilo že vsega konec. »Z vsemi smo ostali v korektnih in lepih odnosih, a sama sem se z Danico in Monjo, s katerima se slišim praktično vsak dan, najbolj spoprijateljila.«

foto: planet tv

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals