Domov Zabava Šov Kmetija se je zaključil, na posestvu ostal ta skriti zaklad. Trije...

Šov Kmetija se je zaključil, na posestvu ostal ta skriti zaklad. Trije so se ponj vrnili …

Vedeli so, da jih čaka in ga tudi dobili. Vas zanima, po kaj so se vrnili trije tekmovalci?

V Vučji Gomili, kjer se je letos snemal šov Kmetija, ni nikogar več. Le pridni delavci pospravljajo in razstavljajo objekte in kmalu bo tako, kot da šova ne bi bilo.

A trije tekmovalci, Stanka, Nika in Dominik, so se vrnili na kraj prizorišča. Za to so imeli prav poseben razlog, nekaj so iskali. Nekaj, kar je nekdo skril in pustil tam vse do konca šova.

Odkrili so kar 130 kozarcev ozimnice, vloženih kumar, paprik, feferonov, marmelade … Vse skupaj so očistili in znosili v avto, seveda zelo zadovoljni z izkupičkom.

Kako to, da se je 13 kozarcev ozimnice znašlo skrito v gozdu in kdo jo je tja odnesel? Tega v posnetku niso razkrili, so pa za portal njena.si pojasnili: »Dogovorjeno je bilo, da eden od zadnjih iz nasega “klana” skrije zelenjavo. Na žalost se je nekaj zgodilo s tekmovalcem in ni mogel iti iskati sam, ker smo pa seveda vedno za akcijo, smo se dobili na kavici in dogovorili, da nas bo vodil do kozarcev čez gozd. Tako da mislim, da je to tudi že odgovor na drugo vprasanje: VEDELI SMO, DA BODO KOZARCI TAM (ne na enaki lokaciji, pač pa nekje v gozdu). Pametna Stanka in Dominik sta jih našla že po drugem poskusu iskanja.«

Odpeljali so 130 kozarcev ozimnice. (foto: posnetek zaslona)

Celoten posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: posnetek zaslona