Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralec Rado Mulej se je oglasil iz bolnice: »Ni covid, ni kap …«

Objavljeno

V redu

Že nekaj dni je priljubljeni slovenski igralec Rado Mulej, ki se ga mnogi najbolj spomnimo po vlogi reševalca iz humoristične serije Naša mala klinika, v bolnišnici. Sedaj se je oglasil preko družbenega omrežja in povedal, da na infekcijski kliniki ni zaradi covida ali kapi, ampak zaradi delne pareze obraznega živca.

Pravi, da je do bolezenskih težav prišlo zaradi prenapornega delavnika. Je pa v svoji objavi, ki jo je med prijatelje in oboževalce delil igralec, nekaj besed namenil tudi osebju bolnišnice.

»Zdravniki, medicinske sestre/bratje, tehniki, resevalci, kuharji, cistilci, razkuzevalci, prostovoljci….v glavnem vsi kateri na katerikoli nacin delate v zdravstvu in negi, prosim sprejmite moj ponizen in iskren poklon. Vecino dneva se nesebicno, pozrtvovalno zrtvujejo in se izpostavljajo okuzbi za katero se ni zdravila in to zgolj za to, da pomagajo socloveku – pregoreli, utrujeni, pa vendar z iskrenim nasmeskom na obrazu le za to, da bo lazje nam. Polni so optimizma, prijetne tolazbe, srčnosti…ko je pacientu najtezje, si vzamejo cas in te zbodrijo, pozabavajo, z mislimi odpeljejo stran od bolecine…to so angeli. Ze nekaj dni skrbijo tudi zame in jih imam cast opazovati, dozivljati – to, ljudje moji, je nadclovesko…kaksen intuziazem, srcnost, nesebicnost, profesionalizem, brezpogojna pomoc…Kaj jih poganja? Nic drugega kot le skrb in zelja po pomoci socloveku. Od preobremenjenosti unicujejo svoja zivljenja, da resujejo nasa.« je med drugim zapisal.

Njegov celotni zapis si lahko preberete spodaj, mi pa želimo Ladu, da čim prej okreva!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals