Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralec Rado Mulej se je oglasil iz bolnice: »Ni covid, ni kap …«

Objavljeno

V redu

Že nekaj dni je priljubljeni slovenski igralec Rado Mulej, ki se ga mnogi najbolj spomnimo po vlogi reševalca iz humoristične serije Naša mala klinika, v bolnišnici. Sedaj se je oglasil preko družbenega omrežja in povedal, da na infekcijski kliniki ni zaradi covida ali kapi, ampak zaradi delne pareze obraznega živca.

Pravi, da je do bolezenskih težav prišlo zaradi prenapornega delavnika. Je pa v svoji objavi, ki jo je med prijatelje in oboževalce delil igralec, nekaj besed namenil tudi osebju bolnišnice.

»Zdravniki, medicinske sestre/bratje, tehniki, resevalci, kuharji, cistilci, razkuzevalci, prostovoljci….v glavnem vsi kateri na katerikoli nacin delate v zdravstvu in negi, prosim sprejmite moj ponizen in iskren poklon. Vecino dneva se nesebicno, pozrtvovalno zrtvujejo in se izpostavljajo okuzbi za katero se ni zdravila in to zgolj za to, da pomagajo socloveku – pregoreli, utrujeni, pa vendar z iskrenim nasmeskom na obrazu le za to, da bo lazje nam. Polni so optimizma, prijetne tolazbe, srčnosti…ko je pacientu najtezje, si vzamejo cas in te zbodrijo, pozabavajo, z mislimi odpeljejo stran od bolecine…to so angeli. Ze nekaj dni skrbijo tudi zame in jih imam cast opazovati, dozivljati – to, ljudje moji, je nadclovesko…kaksen intuziazem, srcnost, nesebicnost, profesionalizem, brezpogojna pomoc…Kaj jih poganja? Nic drugega kot le skrb in zelja po pomoci socloveku. Od preobremenjenosti unicujejo svoja zivljenja, da resujejo nasa.« je med drugim zapisal.

Njegov celotni zapis si lahko preberete spodaj, mi pa želimo Ladu, da čim prej okreva!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Natalija Verboten iskreno priznala, kaj ji pomeni ljubezen

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da ji pomeni vse …

Priljubljena glasbenica Natalija Verboten v pomlad vstopa z novo skladbo ‘Ljubim’, iskreno izpovedjo ljubezni, ki je posneta v samem biseru Slovenije – Piranu.

Pesem, katere besedilo je nastalo pod peresom Karmen Stavec, je posvečena ljubezni in vsem, ki to v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. »Beseda ‘Ljubim’ mi pomeni vse, kar je Karmen zapisala v refren besedila,« je povedala Natalija in dodala, da skladbo posveča vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.

‘Ljubim da tvoja sem, da nočeš biti sam, ljubim to da sebe daješ mi, ljubim, da z mano si, vse tvoje nežnosti, ljubim tudi še kako me ljubiš ti. Ljubim da še goriš za najine noči, ljubim, da edini zame si, ljubim, da še si ti, moje neumnosti mi na koncu vedno tiho oprostiš.’ ‘

Sama zamisel in režija videospota je delo vsestranskega umetnika Igorja Jelena Iggy-ja, ki je navkljub Covid času uspel skladbo oviti v nepozabno filmsko zgodbo.   »Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggy-jem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale,« je sodelovanje komentirala Natalija.

Čeprav je skladbo v studiu Martina Štibernika, avtorja melodije in aranžmaja, posnela že pred dobrima dvema letoma, jo je zaradi situacije izdala šele sedaj.  

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Irena Vrčkovnik sporočila veselo novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka se je zaročila.

Priljubljena slovenska pevka Irena Vrčkovnik je presrečna. Je dokaz, da leta nimajo prav nič skupnega s pravo ljubeznijo in da nikoli ni prepozno za srečo. Slovenska pevka se je namreč zaročila, poročajo slovenski mediji.

Potem ko je njen prvi zakon propadel, je pevka iskreno spregovorila o tem, da ji ni lahko. Dolgo časa je bila samska, nato pa je povsem po naključju srečala svojega zdajšnjega partnerja. Spoznala sta se v naravi, se zapletla v pogovor in se zaljubila.

Kot je za revijo Zvezde Lady povedala pevka, sta se hitro ujela. Njen Uroš je prijazen, prijeten, spoštljiv in ljubeč. Po letu in pol njune ljubezni pa jo je na valentinovo zasnubil.

52- letna pevka tako žari od sreče in ljubezni in prav je tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Slovenska voditeljica vsem pokazala, kje je bila

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si, kako je uživala …

Slovenska televizijska voditeljica Špela Grošelj je očitno velika ljubiteljica belih strmin. Pred kratkim je objavila fotografijo, ki je nastala na Jahorini, zelo priljubljeni destinaciji smučarjev.

»Jahorina pozitivno presenetila, se lahko kar dobro nasmučaš, če le ni tako toplo kot te dni,« je zapisala Močnikova, ki jo spremljamo na nacionalni televiziji v oddaji Dobro jutro.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO