Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralec Rado Mulej se je oglasil iz bolnice: »Ni covid, ni kap …«

Objavljeno

V redu

Že nekaj dni je priljubljeni slovenski igralec Rado Mulej, ki se ga mnogi najbolj spomnimo po vlogi reševalca iz humoristične serije Naša mala klinika, v bolnišnici. Sedaj se je oglasil preko družbenega omrežja in povedal, da na infekcijski kliniki ni zaradi covida ali kapi, ampak zaradi delne pareze obraznega živca.

Pravi, da je do bolezenskih težav prišlo zaradi prenapornega delavnika. Je pa v svoji objavi, ki jo je med prijatelje in oboževalce delil igralec, nekaj besed namenil tudi osebju bolnišnice.

»Zdravniki, medicinske sestre/bratje, tehniki, resevalci, kuharji, cistilci, razkuzevalci, prostovoljci….v glavnem vsi kateri na katerikoli nacin delate v zdravstvu in negi, prosim sprejmite moj ponizen in iskren poklon. Vecino dneva se nesebicno, pozrtvovalno zrtvujejo in se izpostavljajo okuzbi za katero se ni zdravila in to zgolj za to, da pomagajo socloveku – pregoreli, utrujeni, pa vendar z iskrenim nasmeskom na obrazu le za to, da bo lazje nam. Polni so optimizma, prijetne tolazbe, srčnosti…ko je pacientu najtezje, si vzamejo cas in te zbodrijo, pozabavajo, z mislimi odpeljejo stran od bolecine…to so angeli. Ze nekaj dni skrbijo tudi zame in jih imam cast opazovati, dozivljati – to, ljudje moji, je nadclovesko…kaksen intuziazem, srcnost, nesebicnost, profesionalizem, brezpogojna pomoc…Kaj jih poganja? Nic drugega kot le skrb in zelja po pomoci socloveku. Od preobremenjenosti unicujejo svoja zivljenja, da resujejo nasa.« je med drugim zapisal.

Njegov celotni zapis si lahko preberete spodaj, mi pa želimo Ladu, da čim prej okreva!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Umrl legendarni slovenski glasbenik, njegove pesmi prepevamo vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovil se je legendarni glasbenik in avtor številnih skladb …

Slovenski glasbeni svet žaluje, umrl je priznani glasbenik, ki se je zaradi bolezni nekoliko odmaknil iz oči javnosti.

Preko družbenih omrežij se je razširila novica, da je umrl priznani glasbenik Enzo Hrovatin, ki se je podpisal pod mnoge zimzelene skladne, kot so: Solinar, To je moj dom, Mi ljudje smo kot morje in številne druge.

Hrovatin je bil dolga leta član ter vokalist skupine Faraoni. Potem ko je javnosti razkril, da je zbolel, se je nekoliko umaknil iz javnega življenja in se posvetil risanju.

Star je bil 61 let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka povedala resnico, takšnih komentarjev ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zato ker je povedala resnico brez dlake na jeziku, je dobila takšne komentarje.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojim iskrenim zapisom ponovno navdušila mnoge svoje spletne oboževalce.

»Dober dan Nisem normalna, z vidika slovenske glasbene mašinerije, saj si ne kupujem ogledov na you tube, ne nosim lasnih podaljškov, nimam lepotnih operacij, čeprav bi bilo slednje smiselno, glede na leta no, barva las pa že od nekdaj posebna Ampak število ogledov je izjemno veliko, realno Hvaležna, da me sprejemate, odprto, preprosto “Kaj te češ, taka pač sn” Največ na svetu mi pomeni resnica in brezpogojna ljubezen je zapisala in za te besede prejela več sto komentarjev.

»Super si, nič ne spreminjaj. Naravna si najlepša,« je zapisal eden izmed mnogih komentatorjev.

Na tako velik odziv se je pevka ponovno javila in priznala, da tega res ni pričakovala. »Toliko lepih besed in pohval …« je zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Se ta zelo znani in priljubljeni slovenski par res ločuje?

Objavljeno

V redu

Avtor

Veljata za enega najlepših slovenskih znanih parov, a govorice o tem, da se ločujeta, so vse glasnejše. Kaj se dogaja?

V medijih je odjeknila novica, da naj bi se razhajala priljubljena slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko, ki sta poročena dobri dve leti.

Par velja za enega najbolj talentiranih, skupaj ustvarjata glasbo. A kot poroča žurnal24, naj bi se v njunem zakonu pojavile težave in naj bi se zasebno razhajala, še vedno pa naj bi sodelovala kot glasbenika.

»Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje,” je odgovoril Alex Volasko za omenjeni portal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals