Kontaktirajte nas

Zabava

Darja zaljubljenost do Janeza zaigrala!

Objavljeno

V redu

Romantična pravljica je bila zgolj predstava za gledalce šova Ljubezen po domače.

Končala se je zgodba 4. sezone šova Ljubezen po domače, kjer pa je nemara največ srčnih ran utrpel Janez Rebernik. Medtem ko se je tekom oddaje topil od naklonjenosti kandidatk in se počutil kot pravi osvajalec ženskih src, ga je po koncu šova čakalo boleče soočenje z resnico.

Darjine zaljubljene besede, laskanja, objemi, poljubi in vroče izmenjavanje naklonjenosti, vse to je bilo namreč zaigrano. Razkritje, da Darja in njena prijateljica Alenka z njim nista imeli resnih namenov, pač pa je bilo vse skupaj le del zabave pred kamero, za Janeza ni bilo najbolj enostavno, čeprav je v odnosu do deklet tudi sam precej neresen. Po šovu ga je tako čakalo celjenje srčnih ran, kar ob spremljanju oddaje na televiziji zagotovo ni bilo najlažje.

Foto: POP TV

Zabava

Voditeljica Kmetije o mladih tekmovalcih: ‘Znajo biti surovi, brez filtra’

Objavljeno

V redu

Avtor

Natalija Bratkovič je tekom vodenja šova Kmetija priča tudi manj prijetnim trenutkom.

Se sprašujete, kako se voditeljica resničnostnega šova Kmetija počuti, ko se v njeni prisotnosti  med tekmovalci odvijejo čustvene bitke. Eno je, ko to spremljamo prek TV ekranov, drugo pa, ko skupaj z njimi sedi za mizo, hkrati pa so vanje uperjene kamere. Jo vse skupaj gane ali se skuša čimbolj vživeti v držo voditeljskega lika?

»Kot voditeljica sem vedno nepristranska, a to ne pomeni, da me kakšni izbruhi jeze ne presenetijo, se me ne dotaknejo. Ko se to zgodi, se seveda potrudim, da bi te zadeve, nesoglasja znotraj družine, rešili na miren, kulturen način, s pogovorom. Včasih uspe, včasih, ko so glave preveč razgrete, pa ne. Predvsem pri mlajših tekmovalcih opažam, da znajo biti surovi, brez filtra … ,« je za svet24 pojasnila Natalija Bratkovič in ob tem še poudarila, da se je potrebno zavedati, da gre za resničnostni šov, v katerem tekmovalci bivajo v drugačnih okoliščinah od vajenih, zato je tudi zaradi tega prepir oziroma konflikt neizbežen.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Romana sedaj vsem iskreno priznala, zakaj nima fanta. Takšna je njena resnica …

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo presenetilo.

Romana Lavrič je s svojo udeležbo v lanskem šovu Kmetija pridobila veliko število spletnih sledilcev. In sedaj se jim redno javlja, skoraj vsak dan jih pozdravi preko Instagram zgodbe. Pogosto pa odgovori tudi na njihova vprašanja. Zelo pogosto vprašanje, ki ga dobiva zadnje čase pa je, ali je samska in zakaj še nima fanta.

Romana je na takšno in podobna vprašanja odgovorila kratko in jedrnato, a povedala je vse: »Ni še prišel tisti pravi«

Prepričani pa smo, da bo Romana, ki je pred kratkim pokazala, kako noro dobra je njena preobrazba, ponovno ima kitke, zdi pa se tudi, da je bolj samozavestna, zagotovo našla svojega princa na belem konju. Takšna lepotica ni dolgo samska!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals