Domov Zabava Jan Klobasa povedal svojo resnico – zato odhaja v srbski Bar. To...

Jan Klobasa povedal svojo resnico – zato odhaja v srbski Bar. To vas bo presenetilo

Zdaj ni več skrivnost, kdo izmed slovenskih znanih obrazov se bo pridružil srbskemu resničnostnemu šovu Bar. To sta zmagovalec Kmetije 2019 Jan Klobasa in Ksenja Kranjec, ki je sodelovala že v treh različnih formatih resničnostnih oddaj.

V nedeljo sta v Beograd odpotovala Jan Klobasa in Ksenija Kranjec, ki pravi, da v šov Bar ni bila povabljena po naključju. Verjamemo, da slednje res drži, saj produkcija šova potrebuje tovrstne karakterje, s pomočjo katerih ustvarjajo senzacionalne situacije, ki seveda močno vplivajo gledanost šova. Kako se bo Ksenija tokrat predstavila, bomo lahko videli zelo kmalu, je pa zagotovo veliko presenečenje napoved Jana Klobase, ki je za portal njena.si najavil, da v šov ne prihaja delati zdrah, saj namerava Slovenijo predstaviti v najboljši možni luči.

»Predvsem bom delal, trudil se bom čim več naučiti, skušal se bom razumeti s tekmovalci, ne bom se zapletal v nesoglasja, če pa se bo potrebno postaviti zase, pa se seveda bom, to pa ni dvoma. Vse skupaj sem si vzel kot veliko preizkušnjo, ker me zanima, kako se bom brez znanja znašel v tujini, in to na popolnoma neznanem terenu. Sem namreč zelo trmasta in tekmovalna oseba in ko se nekaj zapičim, dam vse od sebe, da to izpeljem,« je za omenjen portal pojasnil Jan, ki ne skriva, da si želi zmage in novih poslovnih poznanstev.

Foto: POP TV