Takšna lepotica je hči Heidi Klum

<div id="midasWidget__r92"></div>

Po stopinjah svoje slavne mame, vrhunske manekenke Heidi Klum gre tudi njena najstarejša hči Leni. Prava lepotica je.

Odprla je teden mode v Berlinu, ki je zaradi pandemije koronavirusa ostal v digitalni obliki in tako virtualno predstavil 25 kombinacij vodilnih nemških oblikovalcev – med njimi so Caviar Gauche, Michael Sontag in Lala Berlin.

Leni Klum je na Instagramu objavila dve fotografiji in zapisala: “Moja prva zaposlitev za @ mbfw.berlin DER BERLINER SALON – Edition X.” Heidi si ni mogla pomagati, omentirala je “L❤️ VE”. 

Leni je decembra debitirala na naslovnici revije Vogue Germany za januar/februar 2021 skupaj z materjo. Heidi ni mogla zadržati navdušenja, delila je fotografijo in dolgo, iskreno, čustveno sporočilo, napisano v nemščini za svojo punčko.

Tako sem ponosna nate. Ne glede na to, v katero smer greš, si vedno svoja. Vedno točno veš, kaj hočeš in česa nočeš. Nisi mini jaz in vesela sem, da zdaj lahko pokažeš, kdo si, “je dejala Heidi Klum in priznala, da biti njena hči ” ni bilo vedno lahko,” ter dodala, da Leni ni mogla odraščati povsem normalno in da je ponosna na to mlado žensko v katero se je Leni razvila.

Mati štirih otrok je poudarila, da je naslovnica Vogue najboljši prvi korak v karieri, o tem sanjajo modeli. “Tudi, ko mi je težko pustiti, da greš v svet, bom vedno naredila vse, da bi te osrečila in pomagala izpolniti sanje. Tako sem ponosna, da sem tvoja mama. “

Heidi in Leni Klum (foto: Vogue)

Heidi je Leni rodila maja 2004 po ločitvi od italijanskega podjetnika Flavia Briatorea. Decembra 2009 jo je posvojil Heidin bivši mož Seal. Julija 2019 pa se je Heidi spet poročila, tokrat z mladim glasbenikom Tomom Kaulitzom.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice